Followers

Saturday, January 22, 2011

sorry ta angkat phone


ohh semalam ta update pon belog kurik kundi monyet0monyet nih semalam..sebok-sebok je lah selalu..semalam ade terang-terang pasal degree admin science dengan degree corporate admin..jadi banyak-banyak solan berbangkit seperti kuih bangkit hangus oleh aku..sampai aku kene da bomb cantek tertarik kau memang da bomb soalan tuh kene balek dekat aku..

ohh berbalik pade tajuk entry diatas..ta sebenar nye macam nih..kalu ade nomor phone yang korang ta kenal naek dekat phone korang korang mesti jawap kan..tapi aku ta..sorry sangat..aku ta akan jawap mane-mane nomor phone yang aku ta kenal..sorry sangat hoi hoi chek mek molek..ho hoiii..

kalu ari tuh ntah nomor sape-sape ntah calling-caling banyak kali sampai aku dah bosan seperti cerite mama bohsan dan campak-campak smbil hempas2 phone dekat dinding lah..dan suruh kawan aku yang tolong jawap kan..dy kate dy kenal aku..tapi nomor dy aku ta save pon..jadi memang sampai kau mati cicak buaye pon lah aku ta akan jawap phone call kau..soory..kalu nak aku jawap mesej la dulu..bg tao sape..kalu ta nyanyi la lagu telephone lady gaga untuk diri sendiri yee..sambil-sambil feeling beyonce letak racun dan mati beramai-ramai..

ohh nih mungkin 1 sebab asal lah aku susah sangat nak angkat phone bile nomor yang aku ta kenal naek..sebab nye aku fobia dengan kes dulu yang ade orang indon bace-bace mantera dan terus mati orang tuh bile dengar mantera tuh..gile ahh weh..tuh sebab nye kot..haha..

lagi satu tabiat aku yang ta macam orang gile pon ialah mesti silent phone selalu..malas lah nak bunyi-bunyi seperti merak berbunyi sambil menari pakai mini skirt..dan nih la sebab asal kawan-kawan gile mengamuk sebab ta angkat phone dyorg..


ohh dah la malas nak bebel ruminah sidek jangan pandang belakang masuk lah masuk lah..nih dekat library nih nak buat research lah konon-konon nye..jadi nnt2 bebel lagi..bubye :)





14 comments:

nelly said...

hehe .
samalah .
suka silent .
tak suka bunyi .
memekak . . .

syrupmasin said...

nelly : haha..geng2 :D

ZWAN SABRI said...

WoW! Meletop sangat hang ramai yang dok call kaco2 hang.. aku jeles.. hehe

syrupmasin said...

zwan : haha..ta de makne nye lah..kau lagi ramai kann :)

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

adeh, rmai pemnt kot. smpai kne silent, haha! =PP
aah, aku pom penah dgr sal mentera indon uh, da senyap skrg kn? haha!

syrupmasin said...

Fariehan Ibrahim [LBC] : haha..ramai la sgtt..haha..2 la pasal takot la sikit pasal mantera tuh :)

A'IM said...

hati tegar tu..haha

entri baru::10 haiwan aneh di dunia:: http://kindofsoul.blogspot.com/2011/01/10-haiwan-yang-aneh-di-dunia.html

syrupmasin said...

A'IM : haha :D

chuu said...

ngiahaha., bole tahan mcm ruminah sidek nih ..XD

syrupmasin said...

chuu : haha..ade mcm ruminah sidek sikit kann :D

nub said...

silent laa syokk..gegaq2..hahaha

sekamar rindu said...

salam..

singgah malams abil follow ur blog..

***752

fara feroza said...

sy pun sama suke silent phone...tapi kekadang kesian kalau ade kawan2 urgent kol pakai no orang lain...:)

syrupmasin said...

nub : haha..ye2..vibrate best :)

sekamar rindu : thanxx :)

fara : haha..2 la pasal..nak buat mcm mne.. :D