Followers

Monday, January 10, 2011

makan sedikit

ololo..muke macam nih seronok keluar beli pizza belanje budak-budak :)

Ohh ari nih aku punye niat nak belanje budak class aku makan pizza dah terlaksane..nih aku buat cepat-cepat sebab ade la mulut-mulut yang berbau wangi seperti longkang yang penuh dengan sampah dah berbunyikan..jadi malas nak leret-leret cerite lepas class pkol 12 tadi terus ke Bandar sungai petani sebutir beras umpame setitik peluh petani untuk membeli pizza..

Aku gile kedekut bile hanye beli 2 pizza yang besar dan potong 16..selalu bukan potong 8 ke?? Sebab nak bagi budak-budak nih makan aku mintak la jase baek orang pizza yang feeling ala-ala taylor swift nyanyi tolong potong 16..baguss..alaaa bukan kedekut sebenarnye beli 2 je..tapi masalah kewangan sedikit bile upah menorah getah tidak terlalu banyak untuk menampung pelbelanjaan harian ku di utim ini..ahh ayat kau ta nak macam novel pulak lah chek tahii..

Seronok jugak bile belanje budak-budak nih makan..comel-comel je sume bile dapat makan..betol la abah cakap bile bagi orang makan nih seronok hati dan gembire tengok bile dyorang makan..ohh mempraktik kan ape yang dipesan oleh ayahanda di ipoh ini memang bagus..nak cium bao syurge kene ikot cakap orang tue..ececece..poyo la kau chek hingus nak berceramah segale..

nih classmate aku..gile depan orang ramai aku mengedarkan pizza..gile macam poyo sikit lah kan..oke asal aku kecik doe dalam gambar nih..memang kurus lah aku :)

Jadi selalu lah belanje kawan-kawan makan..kalu duet penuh di dade..ohh dan tadi bilal si MPP menyuruh aku join persidangan anak perak dekat uitm seri iskandar perak tuh..memule macam excited nak pergi..tapi bile dengar tentative macam mak lapir nak jual ubat tradisional dekat pasar malam memang ta nak lah kot peginye..letihh mendengo nye..ate awak nih pon idok la teringin benor pegi..haa kann dah cakap perak tuh..oke malas nak bebel lagi..bubye :)

15 comments:

niesz said...

hehe..lame da xgmbr rmai2 mcm ni..rindu nk jumpe kwn2 balik..

syrupmasin said...

niesz : huhu..best kan gamba reramai..sian ha..buat la reunion :)

miss miserable said...

waa..tengs aw saleh blanja piza..byk pahala anda taw..dh la ak pose hrni..hehehe..len kali,bernazar la lagi..bole dpt mkn puas2..hehe

ZWAN SABRI said...

Patowtla nampak hang pegang beg plastik time nak masok dewan kuliah tadi..
semoga hang murah rezki... ;)

syrupmasin said...

fafa : haha..no hal lahhh.. :)

iKhRam said...

bestnyer makann pizza.. tak leh jadi ni.. nak blanja kawan makan prosperity la.. beli satu kerat 18.. hahaha..

yang penting
sharing is caring

betul tak?

syrupmasin said...

zwan : haha..sorry doe ta bg class kau skali..bajet lari..haha..btw thanx :)

ikhram : haha..oke la tu potong 18..haha..betol2 yg penting sharing is caring kan :)

n!da said...

duet penoh didade? ohohohoho

syrupmasin said...

n!da : haha..ye la :D

Eazy Izzuddin said...

bila nak belanja nih...
;)

LiLohOnEy said...

nk pizza jgk!!

syrupmasin said...

eazy : haha..nak belanje dtg lah kedahh :)

LiLohOnEy : haha..mai la kedahh :D

rj Etika said...

ok..nak jugak. bank in je lah piza tu. haha haha dan haha.
ok..tak lawak. bai. :D

diana said...

nak jugak belanja walupun duit nipis ye..
kalau akak memang buat2 lupa la walaupun ada orang ingatkan..
hahahah

akak follow kamu..

syrupmasin said...

rj Etika : haha..oke bagi sini account punye nomor :P

diana : haha..akak org dah mule bunyi-bunti lah akak..malas nak pnjang-panjang lagi mulut org nih :)