Followers

Saturday, January 29, 2011

hindustan di hari sabtu..

ohh bosan-bosan sabtu lepas penat-penat petik daun kari nak masak sup ayam malam karang duduk dekat ruang tamu amek remote bukak la tv..ohh sumpah cakap aku nih bukan peminat tegar cite hindustan..tengok sikit-sikit bole lah..tapi kalu cite kajol ngn shah rukh khan belakon memang menjadi pilihan hati lah..

penat memetik daun kari nak masak sup..

hari sabtu je mesti ade cite hindusatan dekat tv3..tetibe hati ini berbisik sambil menjerit meminte supaye menonton cite hindustan tuh..ahhh..cite ape nih..bukak-bukak info rupenye cite Golmaal returns..memule macam bosan je tengok.lelame tengok cite nih buat aku gelak guling-guling sampai menagis sebaldi due baldi tige baldi air liur jugak lah..


cerite pasal kareena kapooor yang ta caye dekat suami dy ajay devgan nih..lepas tuh bole pulak macam-macam bende jadik..aku punye search dekat wikipedia yang cite nih bersiri lah..ala-ala macam cite harry potter lah nak bersiri-siri segale..

ta delah rugi mase hujung minggu hari bergembire sha na na na tengok cite nih..selalu kalu ce cite ce cite hindustan nih kalu ta menangis mak 5 tongkang air memang ta sah..ari nih bagus cite lawak-lawak raja lawak siri 5..


seronok nih gelak ramai-ramai tengok cite hindustan td..

asal ea cite hindustan nih lame nak mati..ta sah kalu ade selit-selit dyorg cakap english..ohh btw tmpat shooting cite nih pon macam cantek..ta la macam selalu nampak keadaan negare india dalam berite tuh..

ahh dah malas nak bebel-bebel..cukop-cukop la tengok hindustan tuh..minggu depan kalu cite lawak-lawak macam tuh bole lagi kot nak tengok...haha..oke bubye :)

20 comments:

cik zaza said...

tadi aku tgk hindustan yg kt tv2..rasanye yg tu lg best je..haha..
yg kt tv3 mcm mengarut..

syrupmasin said...

ohh ye ke..tv2 td cite pasal ape?? haha..aku tengok yg tv3 punye sebab cite dy ta la berat sgt..rilex sikit tgk :)

sarah zulk said...

aku stuju dgn cik zaza.. sbb aku pun same tgok tv2.. hehe.. cite salman khan ngorat balik bini dia.. huh.. sweet..!

syrupmasin said...

alaaaaa..asal ta d yg tgk tv3 nih..hahaha..

DiriKu said...

best gila cite nih!!!!yang no 3 punya dah tengok???klaka :D

syrupmasin said...

seronok kan..haha.ade jugak yg tgk..huhu..part 3 punye pon best ea..nk carik lah :)

Eazy Izzuddin said...

oh dulu peminat hindustan
hehelayanss
xD

puteri ain said...

betul2..tapi cite hindustan kat tv3 tadi layan..hehe

syrupmasin said...

Eazy Izzuddin : haha..ohh ye ke..skung asal ta minat da?? huhu

puteri ain : haha..best kann..haha..skung nih tgh download yg part 3 punye :D

Haziq Yaacob said...

rindu tgk hindustan..dlu time skolah rajin lah jugak..sikit! haha

syrupmasin said...

haziq : haha..same la dgn aku skolah rendah rajin jugak la..da besar2 nih suam2 kuku je lah tgk cite hindustan ;D

RuSh D said...

ak kurang cikit layan hindustan nie..hahaha...byk sgt menyanyi..huhu

ZWAN SABRI said...

Drama hindustan sangat hang..
lepas ni boleh la kita speaking hindi.. hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aku suka tengok prety zinta beb lawooooooo tau.....

A.D.A.M. said...

Hehe. Dulu aku salu gak tercengok dpn tv wktu2 cm gini. Tp, skrg dah kurang la pulak. :)

syrupmasin said...

RuSh D : haha..ohh ye ke..nyanyi dyorg best wooo..haha..siap menari lg :D

zwan : balek cuti nih kompem aku fluent cakap mcm dyorg doe :D

Afzainizam : aku suke kajol weh :)

A.D.A.M. : haha..aku pon nih baru berjinak2 balek :D

Aida Zafirah said...

weyh...aku x dapat tgk hindustan semalam...huhuhu...

http://aidazafirah.blogspot.com/2011/01/challenging-journey.html

syrupmasin said...

haha..sian kau kannnn..minggu depan tgk lah :)

Aq Waeda,,, said...

ala,,x dpt tgk citer hindustan semalam,,

syrupmasin said...

haha..ta pe..minggu depan ade lagi..haha :)