Followers

Sunday, January 2, 2011

penang wehh

leteh wee :)

Semalam balek dari penang dekat pkol 2..gile ahh weh berjalan sakan kau semalam..dan semalam jugak kalu orang tanye kau pernah jalan-jalan dekat night walk feringhi tut a..dan jawapan nye mestilah yeeeee aku pernah jugak la pusing-pusing tempat tuh..gile penat macam berjalan mengelilingi dunie semalam..dengan orang gile banyak macam semut nak g perang nye..dan merempuh orang dengan rele hati..

Gerak dari umah dalam pkol 2 macam tuh..konon-konon nye nak g makan prosperity lah katenye..samapi di Bandar sungai petani yang tetibe penuh sesak dengan ramai orang pon dekat pkol 3 ta jadi lah nak makan mcd..simpan saje niat tuh macam kau simpan maayt dalam bilik mayat dekat ospital tuh yee..gile lah makan kfc je..

Memang ssak nak mati kot semlam..mentang-mentang cuti sume orang nak keluar dari kandang masing-masing ea?? Sampai penang masuk gurney pusing-pusing dan keluar dalam pkol 9 dan pergi feringhi..seronok-seronok..sedikit macam kere masuk Bandar dekat feringhi bile betol-betol dapat psuing night walk tuh..dengan macam-macam jenis orangnye..gileee aku sekejap..dengan dengar omputeh mengutuk-ngutuk barang-barang dekat situ..ohh bajet kami semue nih bodoh English ea nak kutuk-kutuk barang feringhi yang sgt “bernilai” tuh..haha..dengan sesetengah peniage yang menjual sambil try-try tipu pelancong lahh..adoii..macam-macam lah..

Penat sampai umah dan tidur dengan lene sekali semalam walaupon tidur di sofa depan rumah sewe kuh ini yang langsng ta bao macam tikus pon kan..dan malas nak piker..esok class start dan sinetron bodoh-bodoh part 6 yang sem last pon bermule..selamat start class dan selamat darjah 1 sarah..bubye :)


feeling whore sikit nih ;D

5 comments:

Cik Gallus Gallus said...

kalau jalan jauh memang penat kaki ni mcm nak patah

syrupmasin said...

Cik Gallus Gallus : haha..betol2..tp kalu seronok ilang sume penat :)

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

bestnyyy...haha

feediness said...

weh..dtg pnang xckp..
aku ada kt sna ckup..
kalo x bole dtg umah aku mkn cucur udang..

syrupmasin said...

Cik Yuki : bestt :)

feedi : laaa..ye ke doee..mne tao :(