Followers

Tuesday, January 4, 2011

cakap la ape nak cakap pon :)

Ya Allah..ya Allah..aku sedikit gile kuase..haha..biar la ape orang nak cakap..aku class rep lahh..sape suruh korang pilih aku..padan muke..alaa bukan gile kuase sgt pon kan suruh budak class bayar rm10 duet class..baek mintak awal-awal sem nih bebanyak semntare masing-masing tengah kaye ala-ala oprah nih..kang bile dah tengah sem mintak lagi lah banyak alasan kuar..ohh mintak maap bebanyak ye kawan-kawan intan payung berlian hati ini sebab mintak gile sekali banyak..

Ari nih ta dapat kuar la sebab konon nye aimi nak jumpe sir mahad ala penasihat club cos aku nih..ta dapat nak berjimba dan makan sehingge pecah perut dan muntah hijau la..tapi sebagai balasan esok keluar sebab class rabu ta ade lahh..sebab name supervisor ta kuar lagi..so berjimba la dengan sepuas hati masing-masing ye..berjimba macam kucing jumpe anjing ye masing-masing..

Asal mengantuk saje nih..class pon ta banyak yang belajar tapi dah menguap ta ingat dunie ade lah..setiap mase mengantuk macam singe kelaparan dalam class..tengok lecture dekat depan macam tengah bercerite cite Cinderella untuk tido lahh..adoii..tengok la tadi menguap ta abis-abis..nenek mengantuk aku benci kau..

Dah ari nih nak tido awal la..jap asal nak tido awal plak esok class kan tade..sebab class ta de la nak tido sebab esok nak kuar makan angin beraroma limau dikedah nih dari pkol 10 am sampai ke malam..ahh kau poyo..dah nak tido jap..nnt dah lapa baru bangun dari tido cari makan..bubye :)

6 comments:

Aida Zafirah said...

konon nak berjimba-jimba bagai...hahahaha...padan muka kau...

miss miserable said...

oit..nk berjimba je kejenyer..amboi2..xnak ajak ak lak tih..ahakstui..ape da punye member..

syrupmasin said...

aida : esok maseh ade :)

fali : haha..kau try la ajak nafa..oke jgn nak sedeh ye :P

ZWAN SABRI said...

Tudia orang kita dah jadi class rep.. Takoowwwtttt.. HAHA
erm, gila asyik nak berjimba jer.. Jeles2.. huhu..

syrupmasin said...

zwan : haha..ayat kau ta tahi sgt pon weh..haha..nak join ke berjimba??

iKhRam said...

hohohoh...
simpan duit byk2
leh beli universiti sendiri.. hahaha