Followers

Friday, January 14, 2011

iye..iyeeee

seronok yee :)

Ohh mule kan ari anda dengan maen Sudoku dan dengar lagu-lagu klasik nasional dan minum kopi..ahh tu sume bohong sume..dengan ta mandi segale kau nak minum kopi segale..binggung lah kau..tapi Sudoku tuh betol ye..dah mule maen Sudoku..kalu sem lepas maen-maen word search dalam class..sem nih nak macam cabar-cabar hang jebat dan hang tuah di Malacca jadi maen la Sudoku..bak kate buku Sudoku nih..sudoku brain booster..ahh poyo cukop buku nih..kau nak bagi buku kau laku mak laku pot pet pot pet kau gune tagline macam-macam..poyo lah kau..

Ohh dan kedah cuti 3 hari ye..3 hari..ahad nih cuti di kedah dan mule kan minggu baru pade ari isnin..dan semalam ke penang lagi..laaa penang lagi..ta de tempat laen ke kau nak pegi kalu bosan..ye la..penang je best nak pergi bile berade dikedah nih..dari part 1 sampai lah dah last sem nih penang tetap menjadi pilihan hati..alaaa tipu lah kalu student uitm merbok kedah ta penah pegi penang nak berjoli sakan kan..dusta kusta sume nye kalu mase study dekat uitm nih ta pegi penang kan??..kalu ari tuh pegi gurney kali nih pegi queensbay lah pule kan..carik beg aimi..dan mengekori wanita-wanita itu berdiri lelame di forever 21..

Mase jalan balek terserempak dgn xcident dihadapan aimi dengan ifa..aku dekat belakang sebok-sebik maen sms macam maen roda impian saye putar halim ta pasan pulak xcident tuh..poyo-poyo la berhenti kete bajet nak tolong..dan tengok-tengok kan..sebab aimi kate takot nanti dy ta bole drive balek jadi naek balek lepas beberape minute menonton keaadaan orang xcident itu..dan terus ke old town untuk bersembang dan berkeje amek order dengan mamat Nepal dekat sane..gilee mamat Nepal nih sumpah ketiak kau wangi gile tahap katak dan tikus bakar..kau pakai perfume ape ye mamat-mamat Nepal old town sume..kau buat aku ta tido teringat dan terindu bayangan dengan bau ketiak bulu-bulu ulat sampah korg wehhh..

Ohh jumaat saleh sile beradab sopan bersatu teguh bercerai roboh di bawah bulan purnama dan bertata susila ye..dah malas nak bebel..maen Sudoku balek dan selamat berhujung minggu :)

17 comments:

a big girl. . . . . said...

aiyak...
tahan je la..
nak buat macam mana..
dorg suka bau cam tu..
boleh order kat dia kalau dh terindu..
ahahhaa..

syrupmasin said...

a big girl : haha..2 la pasal mmg nak mintak sikit la bao dyorg tuhh :D

apezs shah said...

wah cuti 3 hari tu.. best.
g mandi..:p

Miecyber said...

Selamat bersodoku...

Cas bateri dengan berjalan kaki

syrupmasin said...

apezs shah : haha..betol2..bestt..haha..jap2 lagi lah mandi tuu :D

Miecyber : haha..thanxx.. :)

nadia abdullah. said...

saleh,kalau malas2 mandi,nnt ketiak hang bau mcm mamat2 nepal tuh :D

syrupmasin said...

beton : haha..awal pagi lgi nih :P

ZWAN SABRI said...

HAHA..
Layakla hang mamat nepal tu amek order..
btw, terok x accident tu?

niesz said...

hehehe..ketiak bau masaham..mmg xley bla..

syrupmasin said...

zwan ; xcident tuh ala2 kau doe..tp yg tukang bawak tuh ta bole bgun kot..gile ahh..

niesz : huhu..tao ta pe.."wangi sgt" :D

iKhRam said...

syrupmasin : kalau lah sesiapa teringat bau2 ketiak2 mereka (merujuk kepada bangla2 yg ramai)di dalam bas MILAN itu.. bersesak dgn bilangan dan bau2an mereka...??

tgah imaginasi..

syrupmasin said...

ikhram : haha..gile wangi nak mati :D

miss miserable said...

alah saleh,mcm la xbese temank n aimi sume tu kn..huhu..eh,ko taw x, sume nepal2 o bangla2 ni bau ketiak sumpah la busuk..yerkkk..xmo kalah lak tuh..bengang jer..lau jumper dyorg,dh kne amik nafas siap2..haha

Eazy Izzuddin said...

fuhhhh...
wangi kan bau2 perfume mamat nepal hehehe...
lame dah x pi penang..
rindu :P

syrupmasin said...

fafa : haha..gile wangi wehh ketiak dyorg. :D

eazy : haha..kalu rindu penang datang lahh :D

Miss Yaty said...

memang best main sudoku...owh student uitm jugak ye...mesti best jalan2 kat penang :)

p/s: comey kucing kat header blog ni :)

syrupmasin said...

Miss Yaty : haha..betol2 best..huhu..haah..uitm kedah..best la jalan2 penang..ohh kucing tuh letak sebab lepas rindu kucing dekat umah lahh :D