Followers

Tuesday, January 18, 2011

selamat tinggal selase..

Class di hari selase ditammat kan dengan current affair of southeast asia..ohh gile ngantuk bole ta..sejam pertame mase orang laen tengah sebok-sebok present pasal asean aku sebok dengan sudoku sebab nak hilang ngantuk nyamuk berbelang..bile susun-susun Sudoku tuh ilang sikit la ngantuk dy..tapi bile ifa tetibe nak buat dan tarik menarik tertarik kau memang da bomb buku Sudoku tuh memang puan seri mengantuk monyet itu menyerang hendap tanpe henti..

lagi-lagi bile sir adnan lecture subject tuh dah start bukak mulut aja-aja pasal asean itu ini dan selamenye mentari bersinar dekat depan mule lah menguap sane sini dan mate merah ala-ala vampire..tahan ngantuk sambil-sambil nyanyi lagu livin' la vida loca..

Salin ape yang sir cakap pon dah melalut kelaut dan keseberang laut utare cine selatan..tulisan ta nak macam tahi lembu jatuh sini sane pon..ntah ape aku tulis ntah..

hasil nukilan di class :)

sempat jugak lah tarik-tarik ear phone dengar mp3 jap..tapi bile tengok keaadaan macam ta selamat je terus simpan mp3..ya Allah..ya Allah ape aku buat dalam class td..naseb la dapat sikit cite pasal common market..kire ta tido kosong jugak la kan tadi..dengan duduk depan class..sangat berani mati buat macam-macam kan..

Alaaa biase la kalu dah tengah hari terik berpeluh segunung peluh petani memag macam orang gile lah belajar..jadi jangan di tiru perangai ini ketike dalam class..dan mahu membace budget 2011 dan menyiap kan slide untuk presentation financial admin esok..ahhh..stress nih..bace budget dah la macam bohsan monyet gayut sini sane..oke doakan name ta kene petik ea esok..oke bubye :)

15 comments:

hawiz said...

selamat mlm rabu..yihaaa

syrupmasin said...

hawiz : haha..betol2..selamat jugak :)

nur aisya humaira said...

bagus lagi tu,siap bl tulis note...sye dulu salin lagu nk hlgkn ngantk...lecture pot pet kt depan...:)

syrupmasin said...

nur aisya humaira : haha..wahh..idea yg bernas tuh..huhu..alaa kalu takat tulis note tapi paham sikit ta yah lahh :D

niesz said...

tulisan tu sgt berseni..hahaha...

Eazy Izzuddin said...

rabu dah esok....
apa yg hg tulis tu
hehe

syrupmasin said...

niesz : haha..tao ta pe :D

eazy : ohh ye ke..haha

iKhRam said...

next time
bawak botol air besar..
bila ngantuk jer.. sila try gigit lidah dgn hujung jari.. mesti tak jadi nak menguap

mackenziedoo said...

jgn la stress2 keh..hahaha... good luck bro.all the best =)

syrupmasin said...

iKhRam : ohh thanxx,,bagus idea tuh :)

mackenziedoo : haha..thanx weh :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woooo rulisan tu separuh nampak cantik sangat tulisan tu... sampai aku tak nampak macam docter lerrr

syrupmasin said...

Afzainizam : haha..dokter la sangat :D

cik maz said...

kalau ngantuk..stanby gula2 better amik yang ebrangin..atleast bile ngantuk, makan gule2 tu..hilang sikit ngantuknye..tq follow maz..maz follo balik

aleen aiden said...

tulisan sgt seni d ctu..kah3

syrupmasin said...

cik maz : ohh..oke..banyak nih idea yg bernas patot di gune kan nnt..huhu..thannxx :)

aleen aiden : haha..2 la pasal :D