Followers

Tuesday, February 1, 2011

contest blog paling cool pilihan cikgedik

ohh kali nih si haziq bajet pemalu nih tag aku dengan bende bende nih..gile kau aku terase macam kene seru dengan seruling doe nak buat bende nih..haha..nak tao lebih dalam sedalam-dalamnye sile click gamba di atas..harap maklum dan sile datang lagi..

1. U all mcty larh berumur 13 tahun ke atas..
haha..13tahun?? 19hb feb nih dah 21thun lah..terlebih cukop kan??

2. U all's msty add FB I ..

oke baru add tadi :)

3. U all's knew letak banner uh at entry u all's cter ckit bout hasil kerje merepek cikgedik ...!!*honest pntg xksh nax kutuk2 un !! ..

blog cik gedik nih oke tapi nih serious cakap ye sebab ade certain words yg cik gedik gune buat saye ta paham..sorryy..

4. follow blog I uke! .

oke dah follow..

5. tag kwn2 u all's uke ..

uke?? ungka eh?? adoiii..tag je sape2 yang ternampak ke ataupon rase nk join..oke done :)


14 comments:

Eazy Izzuddin said...

gedik eh
hehe

gud luck
xD

syrupmasin said...

haha..adoiii

khaifaiz said...

Mak aii.. gedix la pulok

gud luck la we

syrupmasin said...

haha..thanxx..bace yang kale merah tuh pon macam dah takoot..haha

adieyb said...

gud luck .hahaaahaaa ..

syrupmasin said...

haha..thanx :D

nelly said...

Gud luck .
=)

syrupmasin said...

haha..thanx :)

fasha said...

wah,good luck ye :D

Mr. TN_SkY said...

Haha..:-D mcm nak join..tpi xyakin pondok kecil SKY ni cool ke tak..lalala

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

micky eyqa said...

gudluck.. kamoo di tag jugak.. tengok sini'
http://eyqaatiqah.blogspot.com/2011/02/splendid-surprise-ga.html

syrupmasin said...

fasha : thanx :)

Mr. TN_SkY : haha..join la..

micky eyqa : haha..thanxxx :)

Haziq Yaacob said...

uke=ungke?
terbaeekkk :D

syrupmasin said...

haha..betol la doe..haha..aku ingat ungke td :D