Followers

Friday, December 10, 2010

tahniah :)



result dah pon kuar..ade yg puas hati dan mesti jugak la ade yang ta puas hati kan..biase lah manusie mane pernh puas kan..fitrah manusie lah kan..aku kire bersyukr la result aku oke..ta de la sehebat mase baru2 masuk dulu..panahan menjadi senior dan leke berjimba samapi ta ingat dunie lah nih..oke lahh janji maintain kan..lepas sume dan pointer still lagi 3 dan keatas..

sem nih aku suke dengan server uitm..wahh caye lah..asal la kuar result awal2 nih..dan aku antare orang yang sempat tengok result sebelum diumumkan..gile excited..dan ari nih baru lah result kuar dengan sebenarnye..dan lagi satu uitm buat satu perubahan besar bile sume result dihantar dengan kepade email budak-budak nih..wowow..bagus..tahniah uitm kerane telah berubah kepade sesuatu tahap yang bole dibangge kan..ta de la bg budak2 uitm nih buat dose bile server jam..sesak dengan student..dan mule lah aktiviti memaki hamun terjadi..bagus uitm sayang anda..siap hantar 2 kali tu result dekat email aku..bagussss :)

sem nih sumpah dan mule termimpi2 akan repeat satu paper sbb bole pulak soalan dy susah nak mati dan ta de dlm silibus..haha..pape pon paper OB tuh berjaye ditempuh dengan jayenye..dan tidak menjangke paper law mendapat sentuhan hangat..kepade sume lecture thanx :)

dan masuk sem depan ialah final semester dan menjadi senior..ta saba dengan drama yang bakal menemui sem depan..last sem lagi banyak la senetron jd weh..baru masyukkk..cukup lah..pade sume budak uitm tahniah dapat check result..tahniah dpt result gempak..yg ta capai target lek la..ade mase lagi nih nk bukti..part6 sem nih..bubye diploma dan welcome degree..sem depan akan berusahe gigih sikit dan menjadi senior yg baek..cukop bebel bubye selamat menjadi senior :)

harapan sem depan nih :P

18 comments:

tarijemariatul said...

selamat abeskn dunia senior dan selamat dtg dunia junior..hahaha..

Balqis Azhar said...

nice blog !

miss miserable said...

huhu..nice blog la saleh..suke ak bce..eh tp ko bkn dh senior ker??anag saleh..hahaha...ak pon suke cr bru uitm antar result..cpt jer kn..hehehe..uitm di hatiku lah....
btw..ak rse la kn..next sem lgi byk drama kowt..the colour of our frens will reveals..yelah..dh hbes kn..mne taw de yg xnk tgk muke2 yg sme..but ak len..ak akan merindui geng2 kite la..hehehe

syrupmasin said...

robex : haha..alaa dgree nnt terus masuk sem3..ta junior sgt lah :)

balqis : thanx :)

syrupmasin said...

fafa : thanx ea..haha..ohh ade ea yg dah ta nak jumpe kawan lepas abis diloma nih :)

FINA said...

congrats ! senang gila kan, bukak email je..tayah nak maki hamun tunggu loading bila tgk result..hee.. :D

miss miserable said...

bkn ko ker??

syrupmasin said...

FINA : tu lah pasal..bagus uitm..huhu..thanx :)

syrupmasin said...

fafa : aku ea :P

Shazmiey Abdurahman said...

hihi..tau takpe..uitm dah makin maju..i likeee..heheh..

syrupmasin said...

Shazmiey Abdurahman ; haha..tao ta pe..sukee :)

Shazmiey Abdurahman said...

haha..tp sempat la juga cek awal semalam.hhehehe..

syrupmasin said...

Shazmiey : pagi2 smlm kan dah kuar..lepas tuh tgh hari terus ilang link check result tuh..haha..btw congrat result ye..gempak tuuhh :)

miss miserable said...

yelah..ko ckp xmo kwn dgn ak dhkn..xperla..

ZWAN SABRI said...

congrats Saleh..
sem depan pown aku nak jadi student yang skema dengan buku..
sem depan jer harapan aku utk naekkan balek pointer aku yg dah jatoh.. huhu..

syrupmasin said...

fafa : haha..nnt aku wat entry pasal tuh ea :)

zwan : thanx ea..lek la doe..kau jgn sedey2 semangat oke..sem depan ade lagi..lek lah :)

nana cHan said...

hehe. selalunye awal sem je smgt :p

cik 18 said...

utm lagi advance seyh..

btw, congrats utk result yg cemerlang...selamat jadi senior...hehe