Followers

Friday, December 17, 2010

selamat hari jumaat

senyum lah ari jumaat :)

ohh banyak nih kebaikan hari jumaat..hari jumaat ade lah hari kebesaran bagi orang mukmin..pade subuh jumaat, setiap muslim digalakan kan mandi sunat, wangi2, potong kuku dan sebagainye..wahh..aku macam ustaz sekejap lahh..hari nih jumaat baek la sikit penghulu segale hari nih..


dah hari jumaat..kalu kau feeling macam orang puteh mesti cakap tgif..ahh kau melayu lah weh..kire-kire lagi seminggu due balek aku ke kedah dan berjumpe dengan kawan-kawan serte junior-junior yang gile untuk sem akhir nih..hari nih ta de pape pon nak membebel..sebab ta de isu yang berbangkit pon..cume membelek2 belog senior-senior part 6 yang sem depan melangkah masuk ke degree buat macam aku sedeh sikit..haha..


ahh kau poyo..ye lah..aku bace belog ari, ecah, beton..sekawan dan satu group itu..masing-masing pecah weh..sorang amek masscom lah, sorang admin science..sorang maseh degree di kedah 2 lagi dekat shah alam..adoii..bace belog mereke sedeh2..aku sem depan last dan macam mane lah agaknye kan..dah la aku nih nampak je periang..tapi dalam hati ade taman weh..bodo-bodo je kau nih..cukop merepek..


ahh ta mao sedeh2..tadi bersembang sebentar dengan akak sedare yang datang umah dopah tuh..dy siap tanye semalam tengok berite ta dekat dewan rakyat..adoii aku kantoi dan ketinggal sebab ta tengok berite semalam..ohh dy orang macam kecoh sikit dekat dewan rakyat..ala macam biase lah selalu pon macam sedikit kecoh kan..biase la tuh..dan keputusan anuar dengan 3 orang lagi wakil rakyat pembangkang digantung daripada persidangan selama enam bulan sebab isu berkaitan firma perunding antarabangsa Apco Worldwide Bhd...ohh oke..ketinggalan isu semase lagi sekali..


ohh lagi satu sudah masuk 2 hari tidak mengaktive kan facebook..ramai nih tanye asal kau deactivate doe?? alaa saje la nak kuar dari dunie facebook japp.asyik ngadap facebook je cuti nih..lek la..nanti bukak sem baru la on balek kan..buat mase nih hidup dengan tiade facebook lah ye..rase macam dulu2 sikit nih..haha..


ahh dah la..ta tao nak merepek ape lagi nih..selamat hari jumaat :)


12 comments:

miss miserable said...

hehehe...ntah ape2 la news psl parliment ni..pnt ak tgk..hehehe..ak pon dh bosan jg dgn fb..bke pon skadar nk taw aper yg jd jer..huhu

A.D.A.M. said...

Selamat hari jumaat gak! =D

syrupmasin said...

fafa : sebab tu la tutup jap..maen formspring lagi best kan :)

a.d.a.m : selamat hari jumaat kembali :)

A.D.A.M. said...

^____^

iKhRam said...

dalam byk2 kata karut ckp mr syrupmasin tu.. sebenarnya terselit byk juga info utk pembaca macam saya ni.. jadi tak la mengarut sgt sebenarnya..!!

teruskan membebel.. sebab saya suka membacanya.. seseolah seperti kita adalah rakan sebilik di asrama.. hahaha

teruskan menulis.. dan teruskan menjadi kawan yg plg akrab k di alam maya ini...

hari jumaat yg berkat.. semoga kenikmatannya kita nikmati bersama.. insyaallah..

yang benar..
kawan baik,
Ikhram

http://bilaorangnogoriceloteh.blogspot.com

syrupmasin said...

A.D.A.M. : ^_________^

ikhram : haha..thanxx..bebel2 dr ape yg dengar je :)

ZWAN SABRI said...

Tula pasai..
awat deactivate FB?
pelikla hang nii..
time cecuti ni la klaw nk enjoy puas2 ngan FB pown.. HAHA

syrupmasin said...

ZWAN : aku nak feeling era p.ramlee sikit la ta de fb :)

Eazy Izzuddin said...

selamat hari jumaat..
eh dah sabtu
xD

♥ Teacher Rinz ♥ said...

slmat hr jumaat..folow me..folow u

Miss Yaty said...

haha...selamat hari ahad esok..yeay :)

syrupmasin said...

Eazy Izzuddin : haha..selamat hari sabtu :)

♥ Teacher Rinz ♥ : oke :)

yaty : selamat hari ahad esok :)