Followers

Wednesday, December 29, 2010

malam akhir..

bye rumah :)

lupe kejap pasal mak cik lampir yang penipu besar tuh..dan hayati malam last dekat umah nih dengan makan chocolate dan beberape jenis makan yang disediekan..esok balek ke kedah dan sudah pasti tidak bole nak bersenang lenang macam dekat umah nih..bersedie lah untuk bertungkus lumus mencari dan cincang-cincang makcik rumah sewe tuh bagai air yang ta kan putus..

esok aimi dah ade oke lah..naseb kawan gile sorg dah balek..sebab nih malam last nak tengok tv sampai lebam mate ala-ala panda yang tengah telan seekor ketam masak lemak..gilee ahh sedap doe.. sebab nanti dekat umah sewe ta de astro..jadi letak la kuali dekat atas bumbung tuh tulis astro..kalu nak kasi poyo sikit lah..tuh pon kalu makcik lampir linda off tuh muncul la bagi rumah sewe tuh..kalu ta tumpang la duduk ostel kejap..feeling ala-ala junior yang fresh...sabtu nih daftar uitm..ahad dah start class..dan esok aku bukak facebook balek..haha..chek facebook tunggu ye..

jadual ape pon dah lupe..alaa part 6 class ta banyak lah..rabu mesti cuti..dan bole lah meronggeng..susah-susah nanti suruh je lah aida forward kan class ape yang ade ahad nanti..ohh jangan terkejut ala-ala beruk senyum manis pulak ye..yeee kedah start ari ahad bukan isnin..

barang-barang sume dah letak dalam kete..dengan almari zip tuh la..penuh la kete..naseb la barang letrik chap ayam tuh tinggal umah makcik di kedah..senang ade makcik dekat kedah nih..bole tumpang simpan barang kejap..cukup merapu..oke bubye.. :)

13 comments:

fatim M said...

belajo rerajin yer....

syrupmasin said...

huhu..baek tuan eh puan :)

Cik Ezy said...

best nye die bebel..
ekeke..
sem last kn? skor pointer tgi2..
biar gempak..
=)

syrupmasin said...

Cik Ezy : haha..thanx..baek puan..akan bg pointer naek..insya Allah :)

rj Etika said...

hahahahaha....anda sengal.
Sekian.
eh jap..uitm kedah ke?

syrupmasin said...

rj Etika : haha..sengal sikit je..haah..uitm kedah..nape ea?? :)

ZWAN SABRI said...

Owh.. dah boleh pasang ek almari zip tuu?
aiseyh, semanhat ni balek awal2.. HAHA

azzey said...

syrupmasin: kelakor plak tgk gbr tu....mmg blh menceriakan pagi nih....:)

n!da said...

ouh, uitm da nk daftar masuk sem baru yea? good luck. ^^

syrupmasin said...

ZWAN SABRI : haah bole pasang dahh :)

azzey : haha..sgt menceriekan pagi :D

n!da : haah..ahad start..thanx :)

dayah SnoW Heuka said...

selamat memerah otak ngehehehe :P gud luck okeyh :))

rj Etika said...

oh...amek cos ape kat situ?
Wah..boleh pulak menyembang dekat sini. XD

syrupmasin said...

dayah : haha..thanxx :)

rj etika : haha..amek public admin..last sem :)