Followers

Thursday, December 9, 2010

award first time try buat mcm seronok :)

ohh ni first time try buat award2 nih..haha..

1st award dr cik wasabi..haha..L.O.V.E award tuhh..baru smalam buat entry pasal love kan..haha..thanx ea cik wasabi..

ohh cantek kan..ade2 rose segale..gile feeling woman lebih nih..haha..ohh dapat award kene jawab soalan ea..oke nih soalan nye :)

1. Siapakah orang yang paling anda sayang ?
family ini dan juge kawan2 yg gileeee

2. Kenapa korang sayang dengan orang tue?
sebab dyorg bagi kaseh sayang lebih kot :P


3. Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang, tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.
pade family : aleh gile nak mati sayang sume :)
pade kawan uang gile : sbb korg aku gile mcm nih..haha

lepas tuh tag 15 blogger..ohh gile banyak..3 bole ta?? haha..penat lahh :P
3 dah ea aida,elma,feedi

oke award no2 pulak..adoii asal kecik pulak..ntah la..

nih award no2..dari cik dayah snow heuka..oke nih soalan bile dapat award nih :)

1.berikan satu nickname untuk pemberi award
dayah snow hueka lah kan ?? :)

2.ucapan untuk pemberi award
thanx dayah bg award nih pade
blog yang ta seberape nih..

3. Listkan 6 group atau artis yang diminati
  • taylor swift
  • glee
  • maroon 5
  • selena gomez
  • lady antebellum
  • paramore
oke tag org lagi : robex,zwan,fafa

5 comments:

ZWAN SABRI said...

blog aku chantek ker tuan punya blog yang chantek? hehe..

syrupmasin said...

haha..blog kau cantek la..kau jangan nk perasan lebeh :)

tarijemariatul said...

waahh,blog atul hebad ker nk dpt award..hahaha..segan2 aiii taw..hahaha..tQ saleh..=)

Kong Hwang Sing said...

mule2 mmg best..tp lenguh otak nk tag2 org...wuuhuu

dayah SnoW Heuka said...

hehe pic award tuh ta tahu nape tecik :))
ape2 pon besh kan?? kan3x lalalaal xD