Followers

Thursday, December 9, 2010

hey result dah kuarr.. :)

ohh ari nih berpae banyak post nak buat nih..haha..ari nih sumpah seronok gileeeeee..bangun pagi on9 jawab tag dan berseronok menonton result yg kuar..alhamdullilah result sem nih oke dan pointer still lagi atas 3..yeay..naseb la check awal dan sempat mempertontonkan result..tadi nak bukak balek student portal dah jam mcm org gile..nak sign out yang tadi pon ta bole..haha..pape pon pade yang belom check tuh gud luck dan bersaba..ade kejayaan dekat situ mesti punye..

oke bersedie untuk final smester..dan sudah bole tidor dan makan dengan sedap mulai hari ini..kepade budak2 class aku..aku dah janji kan nak belanje pizza..oke insya Allah sem depan aku belanje korg oke..oke cukop bebel..bubye..


menjadi sgt jem buat mase nih..sume org gile kan anda student portal uitm :)

8 comments:

miss miserable said...

ske la tuh..dh dpt taw..dh lega kn..btw..tahniah skali lg..dekan x nih?

syrupmasin said...

fafa..dekan ?? huhu..ta lah :)

zAty si gAdis riAng !! said...

*ni bukan makian*

waww!! tahniahhh!!! hehe..

syrupmasin said...

zaty : haha..thanx :)

tarijemariatul said...

TAHNIAH SAHABAT...=))

syrupmasin said...

robex : thanxx :)

nunui Joe said...

susah nya mau cek..
tggu esk sajalah.. btw congrat! ;D

syrupmasin said...

nunui Joe : thanx..haha..saba yee :)