Followers

Tuesday, December 28, 2010

hye akak kedahh..

asal ade pompuan nih ??

Ohh hari nih macam letih lahh..mane tan ye dari tadi kemas barang nak berambus dari ipoh dan menuju kekedah kamis nih..adoii..sumpah macam sedeh2 sikit bile tengok aku akan rindu bilek tersenta dan juge makanan dekat umah nih..bulan 2 baru la balek..ohh ta de la lame mane pon..

Gile bersusah payah mebasuh segale baju, seluar, stoking yg bao macam ikan maseen dan selimut yang langsung ta macam selimut..gile ahh..penat ohh..mengentel kasut nike yang buruk tuh lagi..dengan crocs yg gile kotor penuh dengan lumpur-lumpur dan tahi lembu..mao ta penat..feeling macam bibik sikit la hari nih..

Esok keje bakal disambung lagi..ye lah abah dah pesan siap-siap dah suruh letak barang dalam kete terus..senang nanti ta de la kelam kabut..bapak malas nak angkat segale barang esok..dan lagi lah nak angkat almari tuh lag..adoii..oke rumah bye bye..feeling lagu Mariah carey bye-bye tuh sambil-sambil angkat barang..

Ahh bapak kau gedik bodoh..alaa kedah je pon bukan jauh mane..paling lame pon 3jam jalan..ahhhh sumpah aku naek hibe..adoii..tolong jangan gedik nak nangis bodohhhh..haha..cakap pasal nangis ingt dulu mase form 1 mule-mule masuk ostel..haha..gile nangis macam nak kene bunuh dengan mafia..ahh..kau dah start merapu..dan malam nih nak abis tengok letters to Juliet, date night dan juge air terjun pengantin..ahh..kene habiskan movie nih cepat nanti dekat kedah ta de mase nak tengok..ye la dah last sem nih banyak assignment nak kene buat lagi dengan research nye..ahhhhh bapak poyo kau..sile gantung diri dengan tali lembu lahhh..okee bubye

7 comments:

Cik Ezy said...

selamat kembali ke sekolah..
keh3..

syrupmasin said...

haha..sekolah la sgt..btw thanx :)

Eazy Izzuddin said...

mula sem ea?
selamat mula sem xD

syrupmasin said...

aah..adoii..malasss..thanx :)

ZWAN SABRI said...

Sumpah aku pown xdak mood gila nak balik Merbok.. Seb bek aku ingat yang ni final sem jer.. HUHU

iKhRam said...

ala.. klaau sedey
nangis je la..
nnt kat ostel ta leh nangis
..
hahaha

ok kawan
selamat belajar
semoga sem depan adalah yg trbaik

ok wok..!

yang beanr
ikhram

syrupmasin said...

zwan : haha..tu la pasal doee..part 6 :)

ikhram : kalu nk nangis kne tunggu org ta de..huhu..btw thanx :)