Followers

Tuesday, December 21, 2010

asal name kau syrupmasin??

ohh nih gamba chek google kasi..carik syrup-sirap kat umah dah ta de..mak sorok nih :P

haha..aku tergelak-gelak semalam bile cikmaszdoe tanye aku asal letak syrupmasin? nape ta letak ribena ke baru kelas katenye..aku pon terpikir semalam mase nak tido..asal aku letak name syrupmasin..adoii..name syrupmasin nih aku gune mase sekolah menengah lagi..dekat buku sume tulis syrupmasin sampai la sekarang..ta nak la letak syrupmanis..nanti bapak feeling pompuan doe kau..haha..

kire bagi aku syrupmasin nih macam unique la sikit..ta penah dibuat orang asyik2 syrup mesti manis kan..lagi pon macam nak poyo-poyo sikit la tulis syrup tu dalam stail omputeh..hakikatnye muet pon dapat band 3..ehh tapi sikit lagi nak dapat 4 tao..berangan kuat lah kau nak feeling omputeh segale..lepas tuh mesti orang selalu ingat dekat syrupmasin sebab ta penah dengar pon orang gune syrupmasin..haaa lagi pon nih macam name pena la..kalau nak feeling-feeling macam penulis novel lah..

ahh ape aku tulis nih bapak banyak merepek la kau gile..geli pulak bile aku bace sendiri..pape pon sebab aku letak syrupmasin sebab aku tersilap letak garam mase buat air sirap mak suruh.. ahh aku ta kenal mane garam mane gule..tapi dah kenal la skung :P


ohh nih dapat award dari cik aki..huhu..cantek kan award nih..dan bace la entry
cik aki mase bagi award nih..shahdu si pagi aidilfitri sungguh..


oke bubye :)

12 comments:

Eazy Izzuddin said...

yelah tu syrupmasin
hehe
xD

fairuzhani said...

gua suke order air sirap. tp org slalu gelakkan aku sbb order air kenduri. wuwuwuuu :P

Kayun said...

heheee..syrupmasin..tenet x brapa elok la kt tmpt sya..x bleh folo lg..asik fail ja cubaan sya tu..xtau la sya dh lekat ke blum lg jd follower syrupmasin tu..huhu...kecewa

syrupmasin said...

Eazy Izzuddin ; haha..ye lahh :)

fairuzhani : haha..sirap sedap doe..

kayun : ta pe..nnt try la laen :)

rabia said...

haha . patut aa . tertanya2 jugak dr dlu . baru skg tau . haha .

Asluvcat said...

syruplimau sdp...^_^

syrupmasin said...

rabia : haha..ohh ye ke :D

asluvcat : yeee..sedap :)

proud bulimic said...

kate bass ke kau gula n garam pun x kenal ? haha

nabila faryzza said...

ouh, terletak garam! ahaha! nice entry. tergelak baca:D

syrupmasin said...

proud bulimic : haha..kau tahi sgt doe.. :D

nabila faryzza : huhu..thanx ;)

masturazakariah.blogspot.com said...

HAHAHAH . thanks syrupmasin ! heheh . kelassssss ko nyah letak nme cmnie . hehe . btw , thankss bg explen :P hihiihih ^____*

syrupmasin said...

cikmaszdoe : haha..kau sumpah mcm fauziah nawi weh :D