Followers

Sunday, December 12, 2010

go go power rangers..


berjalan2 di youtube dan berfikir nak tgk video ape dan terlintas di fikiran menonton power rangers..haaa..menjadi kegilaan aku dulu-dulu mase kecik..alaa tipu lah kalu orang yg umur lebih kurang aku ta tengok power rangers nih..fenomena nih..dulu mase power rangers nih jadi kegilaan siap beli patong bodoh power rangers lagi..gile bertape hebatnye power rangers nih..


mane ntah bende alah nih :)


jadi memilih untuk menonton power rangers di youtube..terubat rindu menonton power rangers..siap tengok dari episode 1st power rangers lagi tuh..dan aku dari kecik suke power ranger biru..asal ntah..maybe sbb kale biru tuh kale ter favorite kot..aku ingat lagi mase cite mighty morphin power rangers the movie, kawan aku baru beli..semangat berlari2 kerumah dy nak tengok cite tuh..gile lah kau..sekarang budak tuh dah pon kawen..haha..kalu dy teringat zaman budak2 dy dulu sumpah dy malu kan..

sekarang nih aku tgk ade iklan power rangers dekat tv2..macam ta seseronok cerite power rangers dulu2 je..bile tgk power rangers orang jaat semestinye ade kan..dan orang jaat aku suke ialah rita repulsa..name kau ta nak susuah pulak kan sebot..suare si rita nih wahhh jerit sumpah ta mcam perempuan gile pon..lagi satu robot kecik yg kelam kabut gile si alpah yg asyik2 sebut ai yai yai..dan zordon yang hidup dalam balang kace yang besar..dan lawaknye dalam movie zordon macam nak mati bile balang kace dy pecah..cukop pasal power ranges..sbb rindu dekat power rangers dulu2 mari2 layan lagu power rangers kesayang anda sumeee :)

9 comments:

Shazmiey Abdurahman said...

ko mesti peminat power rangers ni.. hahaha..

ZWAN SABRI said...

Aku minat power rangers yang kaler pink.. HAHA..

syrupmasin said...

Shazmiey Abdurahman : haha..minat gile doe :)

zwan : haha..ahh kau poyo..aku biru semestinye :)

iKhRam said...

hahaha..
teringat first power rangers masa tu mungkin belum lg sekolah..
mungkin sekitar tahun 1994..

abah beli tape power rangers yang first edition tue... dan kami adik beradik sgt excited.. sampaikan kongsi tgok dengan seluruh anak2 jiran..

kennagan terindah bersama power rangers disamping bukti yg abah sayangkan kami adik beradik..

tq syrupmasin kerana menimbulkan kembali nostalgia manis ini..

syrupmasin said...

iKhRam : mmg jd kegilaan mse budak2 dulu :D

Eazy Izzuddin said...

rindu kot power rangers ni
hehe
xD

Layans~
Blogshop for on9 shopping kat Lovely De' Fashion

dayah SnoW Heuka said...

eh2 dulu dayah mmg minat sgt2 tau!! siap ada patung dia g.. tp tuh la da melayang mane ntah :))

syrupmasin said...

Eazy Izzuddin : power rangers best :)

dayah : haha..kite geng :D

miss miserable said...

hehehe..saleh..ak pon suke power rangers..best taw..mesti follow tiap miggu..pastu die de jns2 power rangers kn..sampi la power rangers versi jepun pn ak tgk taw..minat2..adek ak siaP BLI vcd ag..kegilaan tuh..pwer rangers skg ntah aper2..