Followers

Thursday, December 30, 2010

hai kedah

hey kedahh :)

Ohh akhirnye sampai juge di kedah yang wangi seperti bao limau raye cine nih..dekat pkol 12 juga lah nak sampai sini..lepak umah makcik jap..amek barang letrik sume danbergegas ke merbookk untuk ikot aimi tengok umah sewe yang dicari..ohh harap maklum aimi dah jumpe umah sewe baru hasil bantuan chek nah mak guard paling kuat yang ade 6 pack dekat uitm tuh..thanx chek nah.. :)

Oke la dapat jugak umah sebijik yang penuh dengan barang cum ta de washing machine je..alaaaa..ta best sikit lah..dan tempatnye taman sem lepas..adoii..ta best kot..line beruk kesayangan nih mesti terbantut kejap..dan ta bole la nak maen belog sesangat nih..

Dan malam nih dengan kiri kanan depan belakang umah nih ta de orang..bayang kan row umah nih memang kosng seperti warne kaen pelikat weh..terkejut kejap bile malam nih 1st time duduk dekat area umah yang seperti padang jarang padang burung terkukur-kur-kur..

Dah malas nak bebel..bosan..bubye :)

8 comments:

Cik Ezy said...

awak..
jmpot amek award ni..

http://lemonribena.blogspot.com/2010/12/dapat-award-suke-tak-suke-tak.html

Eazy Izzuddin said...

selamat bermula sem baru...
xD

iKhRam said...

selamat kembali
ke dunia kedah

segala kesusahan
anggap saja cabaran k?

yang benar
ikhram

Atiqah Abidin said...

Jalan jalan sini. Slam kenal kenal ya. :)

Fatin Athirah said...

kedah bau limau raya cina?
umah aku xde pun
mesti dok taman cina..

syrupmasin said...

Cik Ezy : thanx :)

eazy : yeay sem baru..haha..thanx :)

ikhram : betol2..thanx :)

atiqah : salam kenal :)

fatin : haha..betol la bao limau :P

schaze zainn said...

eh, study kat uitm kedah eh?

syrupmasin said...

schaze zainn : aah :)