Followers

Monday, December 27, 2010

32..


ehem2..ari nih isnin..bukak-bukak blog bace2 dekat cakap-cakap tu tetibe terbace satu arahan dari farique..sebab aku jadi follower dy ke 32 aku dapat award dari dy..selalu nomor bertuah aku nomor 1..kali nih 32 pulak tetibe jadi nomor bertuah..bertukar nih..ohh aku nih ta penah lagi pon buat award-award nih doe..sian follower aku..sebenarnye aku ta reti sgt la buat-buat bende nih..sumpah cakap dulu ade csc subjek mase sem 1 pasal komputer pon aku dapat b je..nmpak sgt aku pasal computer nih bebal sikit doe..ohh ta pe nnt kalu aku da pandai aku buat oke..

aku pon ta abis lagi membelek belog si farique nih..tapi aku macam tertarik macam magnet sikit pasal Bagaimana Nak Elak Dari Anjing Kejar Kita ?
..haha..ye la doe.duduk umah sewe ari tuh tetibe rajin jogging nak kene kejar dengan anjing kot..haha..oke berbalik pasal nape dy pilih nomor 32..dy pilih nomor 32 sebab dy terlalu fanatik dengan pemain Manchester City yang name Carlos Tevez yang bermain menggunakan jersi nomor 32 tuh sebab dy pilih nomor 32..dan dy ade tulis si Carlos Tevez jadi inspirasi dy dan penyebab dy minat Manchester City..ohh sebab tu lah..


dy pilih nomor 32 pasal pemain bole terfavourite dy lah..tengok berape fanatik gile lah lah weh sesorang tu pade sukan terfourite dy..sebab ari nih nak cakap pasal nomor 32 aku nak bebel puas-puas pasal nomor 32..gile sebok kan aku nih orang cite pasal nomor 32 kau pon sebok nak cite pasal nomor 32..ye lah doe..si farique nih suruh aku buat entry pasal nomor 32..jadi aku buat la..bagus jugak dy suruh buat..sebab bile pikir-pikir balek ade banyak sebab 32 tuh macam nomor yang bagus..


sebab pertame ialah mase mak umur 32 lah aku mule-mule masuk tadika..gile lah kau..tadika tuh..melilih lagi hingus..bantal busuk pon ta lepas lagi..diam-diam sorok dalam beg bawak g tadika..mase mak umur 32 la sebok ta menang tangan nak anta anak sulung dy nih g sekolah kan..


sebab lepas tuh nomor 32 aku penah dapat mase sekolah menengah dulu..tingat ha..dari kelas nomor 1 sebab dapat nomor 32 dalam tingkatan turun aku kelas nomor 2 doe..haha..layak la kau orang suruh belajar kau maen nyorok-nyorok dalam class..cekgu ajar geografi kau belajar kemahiran hidup..dapat terus nomor 32 kan..


dah cukup kau merepek doe..kau g makan kerepek lahh..gemok..gemok..gemok..oke nak susun-susun barang sebelom balek kedah kamis nih..uitm dihati kuh..ohh btw thanx farique ea..nih entry khas untuk anda.. :)



5 comments:

Abdul Farique said...

hahaha . rupanya cerita nombor 32 ni banyak kenangan juga kat ko kan :P .
bagus2 , btw thanks syrupmasin coz at entry khas untuk aku :) .
aku teramat terharu dan menghargai entry ni :)))

syrupmasin said...

haha..tu la pasal..ade jugak la kenangan kat situ :D

AnAk dEneSor said...

caya lah bro..ade kenangan ngan no 32..hihihi

syrupmasin said...

AnAk dEneSor : haha..tu la pasal :)

Abdul Farique said...

nak follow blog memang senang , just klik button . Tapi bukan senang orang nak follow kita . sbb tu aku sgt menghargai :)