Followers

Wednesday, December 29, 2010

Sedikit makin hamun sebelum berangkat ke kedah..

Bangun-bangun dan tengok phone berlambak miscall dari aimi..oke miscall la balek sebab dy suruh..katenye tersangat lah penting..lepas miscall dy..dy pon call balek dan suruh aku carik nomor laen tuan pune rumah sewe yang kami nak duduk sem nih..dy kate nomor mak cik tuh sekarang ta bole nak dihubungi..sbb wanita bersuare lunak dlm line tuh kate nomor tuh tiade dalam perkhidmatan..oke sediket terkedu dan duduk di tepi gantang sambil menyanyi bagaikan melukut ditepi gantang..

Aku dengan kelam dan kabut seperti bangla tebar roti canai sambil peluh meleleh-leleh carik-carik nomor laen mak cik sewe rumah tuh..tanye sume org dan jawapan nye ta de dan juge nomor same je yang dapat..

Jadi ape lagi..mencarut dan terus mencarut sampai berbuih mulut seperti terkene sawan monyet yang otak nye dimakan..kepade makcik linda tuan punye rumah sewe tu..muncul lahhh..kami dah nak masuk umah makcik tuh..deposit pon dah bagi..jangan lah nak melarikan diri ke lembah kehinaan..kembali lah ke pangkal jalan..mak cik kami dah last sem nih..bagi la kami menghabiskan sise-sise hidup dikedah ini dengan aman..jangan sampai kentut merate-rate nanti sudaa..haha..oke..chek siah bomoh menanti..bubye..

6 comments:

ZWAN SABRI said...

Ayooo.. kesian seyh kat hangpa..
umah kami ada 2 tempat kosong lagi..
klaw sudi. bolehla mai tumpang kat rumah kami..

syrupmasin said...

haha..habis 2 lg 2org tue nk cmpak mne doe..

Cik Ezy said...

eh.. bleh plak macik 2 wat gtu ek..
cian la korg.. isk..
kalo xbayo deposit lg laen cite.. ni dh bayo.. saye pon rase nk mrah..

syrupmasin said...

tu la pasal..mmg nak ngamuk gile la kan ;(

iKhRam said...

mak cik oh mak cik..
takkesian ke budak2 tu.. diorang nak study..

hahaha
cari sampai dapt..

yang beanr
ikhram

syrupmasin said...

iKhRam : jaat gile kan makcik tuhh..haha