Followers

Tuesday, December 14, 2010

ape lah agaknye orang pikir ??

berfikir sekejap....

ohh hari nih terpikir kejap..apelah agaknye orang pikir bile tengok aku..aku nih dengan kuat bebel,cepat marah ngn bapak sombong nak mati dan segale bende buruk bnyak dekat aku..gile mati kejap bile memaki hamun diri sendiri..alaa youth is the time to make mistakes..gile ah kau speaking sial..aku tao kite bukan dapat puaskan hati sume orangkan..mungkin sesetengah orang tuh bole terime dan paham diri kite seadenye dan bole je masuk air dengan kite sekali..tapi ade jugak orang yang ta bole terime macam tuh..nak wat macam mne kan..

tapi aku gile tabik hormat dekat sorang kawan aku yang ta kesah, ta amek endah ape yang orang nak cakap dekat dy..gile kuat doe aku cakap..lantak la sane ape orang nak cakap..dy tetap je dengan perangai dy..adoii..aimi2..caya la kau..2 sbb aku kawan dengan dy sampai sekarang..ohh hari nih bufday kau..happy birthday..19 dah kau tue gile..haha..

tapi aku berusahe jugak la kalu nak buat satu-satu tuh mesti lah tengok orang sekeliling..kalu nk cakap bende2 pelik jangan lah nak cakap dekat org yg lebih tue ke..orang yang baek ke..berpade-pade lah orang cakap..ye lah biase lah tuh dalam maseh proses nak kenal dunie kan..diharapkan suatu hari nanti berubah lah aku nih jadi seperti orang dewase yg berfikiran waras dan dapat berfikir dengan sempurne..walaupun manusia nih ta sesempurne mane pon..gile harapan setinggi langit..ye lah ta kan la dah tue pon nak buat bukan-bukan kan?? nanti orang fikir kite buang terbiat..

oke pape pon berusahe lah untuk menjadi lebih baek pade mase akan datang..ohh ta lupe happy birthday aimi nasruddin kawan yang ta penah letih kawan ngn aku setiap sem mesti gaduh dan arap sem last sem nih ta gaduh lagi ea..haha..biase la kawan kan logik la kalu ade yg gaduh sikit2..dan nadia budak baek yg muke akan merah padam dan malu gile bile aku keluarkan isu yang bukan2..happy birthday 2 kawan baek :)

katy perry-firework

9 comments:

ZWAN SABRI said...

First time I saw u, Aku ingatkan hang orang gila..
Tapi bila dah lama kena, rupa2nya hang just Gila2 jer.. HEHE..

kepada AIMI n NADIA,
HABBY BIRTHDAY naaa.. ;)

syrupmasin said...

haha..gile nih kene ubah sikit doe..semakin hari semakin tue :P

♥e'in♥ said...

ala, wat bodoh je pe yg owg nk ckp sal kite..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

bagi yang menyambut hari lahir tu selamat hari tua ye

yup betul kata ko kena usaha esok lebih baik dari hari ni...

syrupmasin said...

♥e'in♥ : betol2 :)

Afzainizam : berusahe untuk jd yg baek :)

tarijemariatul said...

kuat bebel tuh sokong 100%...cepat marah tuh xtawla..sebab k0 xpenah marah depan atul lgi...gelak jer semedang kn...sombong tuh lagi gilak...sejak bila ade kamus sombong..hahaa...tapi papepun juz be urself..kal0 org xpuas ati kite xleh nk wat ape...bukan semua org kite leh puaskn ...yg sambut beday...hepi belated beday kawan saleh..=))

syrupmasin said...

robex ; masuk uitm nih laen sikit perangai aku doe..adoii :)

iKhRam said...

hahaha.. hepi besday kat kawan tu...

walauapapun pandangan orang terhadap kit kenal diri kita.. yg lebih kenal diri kita adalah diri kita sendiri..

namun.. pandangan manusia lain pun kita kene jaga juga.. sebab manusia lain tak nampak apa yang ada dalam diri kita.. yg mereka tau tentang kita sudah tentulah apa yg ada di luaran dan melalui sikap kita perlakuan kita ..

dan kepada kita yang suka berblog ni..
sudah tentulahh mereka mengadili kita melalui penulisan kita..

kene beringat tu..

apapun kawan baik ku syrupmasin, tq doakan atuk.. atuk dah pun selesai operate dan ada kat rumah skrg.. sgt menghargai perkenalan kita..

A.D.A.M. said...

Gambatte! =D

Btw, happy birthday utk kwn2 ko. :D