Followers

Monday, June 27, 2011

terime kaseh..

ikhlas nih senyum terime kaseh :D

entry nih terlintas nak tulis sebab terbace blog pami semalam..nih bukan kesinambungan dari entry dy..nih luahan dari dasar laut syrupmasin..ecece..perghhhh bapak geli pulak bile aku cakap macam tuh..terase macam nak terjun bangunan sekarang bile bace ayat tuh balek..

entry nih lebih kepade terime kaseh kepade follower, pengkomen dan penjalan kaki di blog aku yang ta seberape nih..blog yang ta de buad contest..yang ta de buad tutorial..yang ta de buad segment..banyak cite pasal keburukan diri sendiri je lebih..tapi ade jugak orang datang kan..terime kaseh daun keladi..kalu bole bak sikit keladi tuh..


perghh gile banyak doe nak letak name..nih name yang selalu terpacak dalam comment aku..sorry la sape yang aku ta letak tuh..sumpah aku hargai dan buad aku semangat nak update blog..ta de ape yang bole aku bagi doe sekadar terime kaseh..ececece..asal ayat aku macam tengah jawap soalan spm nih?? perghhh geli lah bongokk ayat kau..

prinsip aku senang je dalam blog nih kalu kau rajin datang  dgn comment bagai dekat blog orang..ramai lah yang buad macam tuh balek dekat blog kau..ehh asal macam shahdu di hari isnin nih..bapak geli la bodo..dah la malas aku nak berbunge bagai..rase sumpah geli..haha..bubye..terime kaseh lagi sekali :)

48 comments:

nurAMALLINA said...

Betul, nak berblog ni kenalah rajin kan :D

lala shaheila said...

serius syahdu..haha

najihah sahami said...

ceh..geli la konon. padahal bunga2..malu nk ngaku. ececece

echaRierie said...

waaa..syahdu sgt..
touched bha..hehe :)
like this entri..:P

Jer ... said...

wahh , ade name "jerza" . thanks syrup MASEN :D , terharu .

Syuxer said...

sama2 bro..:)..

syrupmasin said...

nurAMALLINA : betol2 :D

lala shaheila : haha..nganjing nih :D

najihah sahami : haha..adoii :D

echa : haha..thanx echa :D

jer : perghh..ta yah kot nak terharu :D

syuxer : haha.. :D

kjaharun said...

say thanks dgn saya ke???
ohhh same-same :)

muhamad hanif said...

kenapa nama aku tak 1st..


erggghhh!!!




HAHAHAHHAHAHAH

ZWAN SABRI said...

ek eh, nama aku x tersenarai ek? hari2 kot aku mai blog hang.. HUHU

Awan said...

sama2...walaupu nama aku xde...hahaha...akan ku ingat nasihat mu...

http://msz90.blogspot.com/2011/06/betul-ke-part-2.html

Fahmi Mustakim said...

kahkahkah..thanks balik bro :)

Freaky said...

ahaks aku pun nak ucap terima kasih kt ko juga sbb selalu drop kat blog aku.. eh asal gambar dalam blog ko pakai baju kaler same ?

syrupmasin said...

kjaharun : haha..thanxx :D

anip : haha..nnt name kau 1st ye :D

zwan : :)

awan : haha..poyo lah kau :D

pami : haha..bergune tuh entry kau :D

freaky : haha..wlcm..hahaahh sebabnye dah 1 hari tuh snap pict macam2 bentuk muke..jd baju pon same lah :D

aqmalazmi said...

weyy asal napa aku sebelah anip !! ee tak mo !
HAHAHAHAHAHAHA

Cik Tetra said...

you're welcome...hehe....btw thanks jugak..sb selalu dtg comment kt blog waeda..appreciate it..sb dr follower sy ad bape je,,smpai skg...awk still terjah blog sy lg..kamsahamida~! :)

cucu umie said...

kehkeh..thnkx syrup..ko memang superb..kahkah walopon kat alam maya terjalin yer hbgn, harap2 akan terus berkekalan yer..incya-Allah

syrupmasin said...

aqmal : haha..aaahhh kau nak demand bnyak2 pulak :D

cik tetra : haha..sbb blog waeda simple..seronok je bace :)

ayie : ameen :)

ekin alias said...

bunga2~ jiwang benor! haha

Fathiah Hamim said...

betul ke kau yang tulis neh? :P

thank you selalu datang blog aku jugak.

k bai nak gi nanges. :P

chemay said...

sama2 sirap
(sambil buad muke bajet)
haha
:P

diana said...

tengok kamu senyum buat akak nak ketawa...
heheheheh..

niena shopping2u said...

kena la selalu rajin2 :)

Fahmi Mustakim said...

hehe,neway..kagum ngam ko bro..blog ko simple je,header pun cam alang2 je..cukup letak widget about me, shoutbox, bloglist, archives ngan iklan nuffnang :P

(jangan marah bro, bace dulu smpai habis, wakakaka)


tapi pembaca setia ramai giler, termasuk la aku..hehehe..tiap kali post entry baru je, beduyun2 komen datang..so,

HIDOP SIRAP!! HIDOP MASIN! HIDOP SYRUPMASIN!!

:p

syrupmasin said...

ekin : hahaha..adoii..mane ade bunge2 :D

Fathiah Hamim : pergghh..ye la doe..penat nih karang macam nk jawap essei..haha..wlcm :D

chemay : haha :)

diana : haha..ye ke akak..adoii :D

niena : betol 2 akak..kene rajin la kan :)

pami : haha..malas la doe nak semak2..nnt nak bukak blog berat org ta nak masuk pulak kan..haha..thanx weh :D

saiazuan said...

kna rajin komen2 la pas ni..hehe

latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

Lalalilillulu said...

ermm nk komen gak...tp xtau nak komen pew...huhu...ape pun xbley!

Bluewendy said...

hahaha..tomey nye..:P

Mohamadazhan.com said...

salam...pertama kali baru singgah sini tuan...hehe.mai follow pertama kali juga..hehe

:sama-sama =)

Anum said...

Hai, sy suka sgt dgn blog awk
salam perkenalan
nice blog
follow me back ok

sukasuki said...

betol konsep tu..kalo slalu komen blog...tak mustahil org akan p blog kita jugak...kunjung mengunjung mmg di galakkan dlm Islam..hehe

akmaL said...

ayat bunge2 weh..hehe

syrupmasin said...

zuan : haha..betol :D

Lalalilillulu : haha..adoii..ape pon ta bole :D

Bluewendy : hahaha..errr :D

Mohamadazhan.com : thanx singgah :)

anum : hai anum :)

sukasuki : haaa..betol2 :)

shafmechy said...

syrup, ko memang rajin komen kan, klu kt blog aku ko no 4 tu..haha..aku lak terima kasih kat ko =)

syazwiena khan said...

itu la , contest tak buat ape pon tak buat !
tapi aku follow jugak nape ek ? hahaha !

apik pehe said...

betol tu..kalau kiter komen kat blog orang..mesti ader orang mai komen kat blog kiter..hehehe..mekasih2..ni yg say*** ko lebih ni..hahahahaha

syrupmasin said...

akmal : doe..jgn la cakap macam tuh :D

shafmechy : haha..wlcm weh..alaa aku suke bce blog yg simple je..kalu pnjng2 nih ta berape.. :D

junior syg : haha..ciss :D

apik : haha..betol tuh..haha..err..ta payah nak say** sgt doe..geli..thanx weh :D

niena shopping2u said...

hehe.. seharian sasau :[

YOUsoF said...

SAMA² EN. SALEH (1st time aku panggil nama betul ko).. ;D


1 yang best pasal blog ko, selamba pastu diselitkan komedi² bunguks.. bolehlah hilangkan kejap masalah percintaan dalam kepala..

Mekaseh jugak sebab ko rajin pacakkan diri kat blog busuk aku.. ;D

Onitsuka_hana said...

suka senyun nie..

♥cmª shIemª♥ said...

hehehe..erkk...senyum ke tu...??
:p
*_____________*

Scya Lollita said...

aku tak ke ? alaaaaaa . sedih la mcm ni hukhukhuk

syrupmasin said...

akak niena : alaa..akak dah oke kan balek kan :)

YOUsoF : perghh terharu doe kau cakap macam tuh..haha..welcm :D

Onitsuka_hana : haha..senyumm :D

♥cmª shIemª♥ : haha..senyum la tuh :D

scya : alaaa..tertinggal kau..jgn la sede2..nnt aku masuk kan dlm entry laen oke :D

alif haris said...

hahhaha .. xde hal lah bro ..

blog kau lawak kot .. tu yg aku layan tuh beb :D

Ain Nadiah said...

eh ada jugak lah, hehe tq jugak rajin ngomen kat blog http://ainnadiah.blogspot.com/ hehe sempat ag pomote

YOUsoF said...

Hahha bukan selalu.. aku pun nak jadi femes macam ko.. tapi kena tunggu umah aku sambung internet dulu la.. ;D

syrupmasin said...

alif : haha..thanx :D

ain : haha..ta pe..bole2 promote :)

yusof : ohh ye ke doe..ermm :)

~NajiLaA~ said...

menunjukkan u mmg blogger sejat.xyah ssh payah buat mcm2 pn dah gempak!salute!hehe..