Followers

Sunday, June 12, 2011

duit berterabur di facebook..

nih muke terkejut bergamba dengan cik model asean..haha..lempang sikit..

pasal facebook lagi..bosan..ta aku cume bertanye dan tertanye-tanye..kenape orang sekarang banyak sangat tag gamba dyorg dengan duet dekat facebook..kaye betol orang-orang sekarang nih..duet berterabur sini sane..lepas tuh kalu nak join suruh pm dyorg..ermm apakah ini..

buad duet dengan facebook..betol ke..bende tuh macam MLM ke?? ta paham aku..gile annoying kot..sumpah lepas tag aku remove..sorry la makcik pakcik tuan mude puan mude saye ta minat la dengan tag-tag bukan-bukan nih..mak saye cukop marah tag-tag duet nih..

maap beribu-ribu lemon kalu ade yang terase..kekadang tuh sampai indon mane ntah tag kawan-kawan aku dengan promotion tuh..amboi hebad mak lampir sangat sampai orang indon dengan orang malaysia bole berkerjesame dengan begitu mudah sekali..haha..

korang penah kene tag dengan gamba duet-duet tuh ta dekat facebook..haha..gile annoying kan..ermm bole percaye ke dapat duet banyak-banyak sampai macam tuh sekali..kalu betol la bole dapat duet gile banyak asal orang dalam gamba tuh kene belajar sampai degree jugak?? sampai kene keje setengah mati..pelik..haha..oke bubye :)

56 comments:

Syafrina Utopia said...

same laa..mmg keje meremove kan jek..malas laa hai nak layan

adwafarahin said...

pernah kene tag..rse nk lempang laju2 jer huh!

chemay said...

menyampah betul kann kalau kena tag dekat gambar duit tuh.
-.-

muhamad hanif said...

wakakaka..

percayalah-percayalah..

cik sakdi said...

apekate ko cube,, kalau menjadik, kau gtau aku,.kalau kene tipu pon gtau aku gak. kehkeh sbb tu aku x approvee orang aku xkenal.

fairuz said...

gua kalau jadi polis, gua nak tangkap je muke2 yang tunjuk duit berlambak tu kat fb. geram betoll tau. hahah

schaze zainn said...

of course penah.
tension je tengok.
lepas tu paksa join under dorg
grrrr. =="

kjaharun said...

hahaha.. drg nk menunjuk la tu~~ :)

aqmalazmi said...

taur tak pe..
kau tanak try ke??
mane taur dpt duit kan?
HAHAHA

syrupmasin said...

Syafrina Utopia : gile annoying kan..

adwafarahin : oke..jom adwa..lepang same2 :D

chemay : haha..kann..kaye sorg2 sudaa :D

muhamad hanif : kau nganjing dyorg ke ape doe?? haha

cik sakdi : haha..aku pon same doe..ta approve org ta kenal..ermm..mak aku marah la try2 nih :D

fairuz : haha..polis bole tgkp ke kalu macam tuh??

schaze zainn : haha..mari lempang mereke :D

kjaharun : haha..kaye nk menunjuk la :D

aqmal : ahh ta nak aki try..mak aku marah doe :D

Jahidih Saili said...

selalu sgt kena tag dgn benda2 mcmni..tp xprnah layan.hehe..

miss.Addin said...

hee takda facebook ;)

Syuxer said...

aku tak pernah lagi tag benda gini maybe dorang tau aku ni jenis bukan senang kena auta..

benda neh walaupun boleh mengkayakan kita tapi sumber dia halal ke tak..itu aku nak tau..

kalau nak kaya..kerja ajela kan..boleh duit halal lagi n rasa hepi cam tak ingat dunia..heheh maklumlah dapat gaji kan..hanya orang dapat gaji first time tau pe perasaan tuh..

meh kita sama2 tarbiahkan budak2 yang tak reti bahasa..heheh.:)

syrupmasin said...

Jahidih Saili : haha..same lah..ta pernah layan pon :D

miss Addin : senang cite kan ta de fb :D

Syuxer : haha..betoll.tmpaq je :D

shafmechy said...

ha btoi..walaupun aku jarang kena tag, tapi rimas bila naik kt home fb tu, org tu org ni kena tag, org lain kena tag, home kita pulak yg penuh gambar duit tu..haha

Scya Lollita said...

aku rase nak rompak org2 yg tag tu muahaha

Cik Tetra said...

agree!!! mmg annoying gile..ade ke...bukak fb je dpt duit,,,xcaye r,,,mmg kena remove taq je la,, :D

Fathiah Hamim said...

entah betul ke tak tuh. nampak bebeno menipu nya.

syrupmasin said...

shafmechy : dyorg nk poyo bnyak duet tuh :D

Scya Lollita : haha..nak rompak?? tuh pon kalu duet dyorg..haha

cik tetra : haha..bukak fb dpt duet :D

fathiah : nampak beno menipunye :D

NICK IRFAN said...

aku slalu ignore je bnda2 mcm ni

aku_azreen said...

aku memang nyampah kalo org tag gambar2 duet ni,, say no to MLM!!

miss lady said...

penah jugak di tag, di pm macam2.
tp x p'caya la. sumber duit tu pun mcm was2 je.

apik pehe said...

ader apik layan kejap..pastu tak dah..huhu..saje2 main angin

ekin alias said...

bajet je diorang tu... macam sakai je tnjuk duet amek gmbar haha

syrupmasin said...

nick : setgh tuh ignore..nnt lepas tuh tag balek..macam ape je..

azreen : haha..betol2..say no to mlm :)

miss lady : tu lah..ntah halal ntah tidak kan :)

apik : haha..main2 angin?? :D

ekin : haha..tao ta pe..sakai pon ta mcm tuh dah :D

:: cekodod :: said...

kalau lah senang je kan nak dpt duet byk mcm tuh

ABU said...

duit indon la bagus...juta juta..keh keh keh..

mira kacang said...

haha. hebat mak lampir. da lame kot tak dgr ayt mak lampir. :) haha

Putera Helmei said...

itu adlah mimpi ngeri semata2.. hahaha.. rezeki xdtg brgolek. perlu usaha.. usaha tangga kejayaan..

syrupmasin said...

cekodod : haha..kann..tmpaq sat g baru tao :D

ABU : haha..kalu convert bape sen dpt?? :D

mira : haha..mak lmpir cite lame tuh :D

Putera Helmie : betol..usahe kene lebih :)

: husna : said...

rase nk bakow je org men tag2 gambar gitu. kaye bebenor sampai duit tebal 5 inci

Botak said...

kalo student bergambar dgn duit, tu sbnr nya duit PTPTN., tak pun duit MARA., saja nak kaburkan mata org lain., hahahaha..

biawak goreng said...

x percaya...hihi

Odah + One = OdahOne said...

unstopbebal punya duit...siap pose bergambo tabur duit atas bdn ntah apa motif dieorg agknya kalo dah kaya sgt xpyh tnjuk2 kt org...baik sponsor fakir miskin g haji lg bgus..hoho...

amir aizat said...

tak pyah percaya,haha

ain revival said...

entahlaa..x trase pn nak join bnda2 tuh..buat semat FB jep!

syrupmasin said...

husna : haha..kite bako jee :D

botak : ermm..betol gak kan..mane nak dapat duet bnyak2 sedangkan student kan :D

biawak : haha..aku pon ta caye doe..kencing org pandai :D

Odah : haha..tao ta pe..dpt jugak pahale kan :D

amir aizat : ta percaye juge :D

ain : haha..kann..buat semak betol lah :D

YOUsoF said...

Hahaha.. Tula antara keseronokan yang ada kat FB!!! ;D


kalau kena tag baju or beg tangan pompuan pun lebih kurang seoronok jugak rasanya kan Sin.. serius!

Aida Zafirah said...

aku pun untag oke...annoy lah tag2 duet nih...hahahaha...:)

apik pehe said...

haha..yer la..main2 angin jer..takleh main benda lain..hahaha

syrupmasin said...

Yousof : haha..seronok sgt doe..haha..kau gile seronok kalu kene tag mcm tuh :D

aida : haha..ye la aida org baru balek sabah katekan :D

aoik : haha..ishhh..mane bole maen bende laen :D

fyqa said...

taktik trik org join. ;)

cucu umie said...

bnyak kali kot kne tag..tak fham dengan mereka..mcm yer jer mereka dh berjaya bt..haha kalau berjaya, alhamdulilah ah..teruskan usaha..

apik pehe said...

haha..tau pon..tanyer lagi..hahaha..haram!!!

kokser kokdam said...

fesbuk pnuh..

shoutbox kawe pon ade dh mende gitu.. hawau

syaz@rozelt said...

hehe..x pernah kena tag lagi..mungkin nampak muke cam dak2 skola lagi kot..haha perasan sndiri~

nGiau said...

saya pun tida pecaya tu syrupmasin..bikin panas saja

syrupmasin said...

fyqa : betol2..

cucu umie : berjaye ke masalah nye??

apik pehe : haha..ye lahh :D

kokser kokdam : haha..haah..dekat blog pon dah ade :D

syaz : ecece..perasan mude nih :D

ngiau : haah kan..bosan betol :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha ! bukan takat tag aje , add jadik kawan lagik . entah pape entah . kalau dapat kat Tia tag tu , dah sah-sah Tia remove! grr ~

Kenapa Nak Trafik?

alif haris said...

hahaahah .. betul tu bro .. serius shit annoying gler .. lg 1 mugkin sbb gua da penah kene tipu dulu .. sob3 .. jadikan pengajaran

syrupmasin said...

tia : haha..remove je tag tuh :)

alif : haa?? kene tipu?? gile kesian

cik mas said...

yg boy tu mcm johan raja lawak plak bile tgk sekali imbas :)

syrupmasin said...

cik mas : haa?? haha..ade2 je :D

YOUsoF said...

So kita nikmati rasa seronok tu sama² ok! ;D

shopping2u said...

uihhh..sy cukup tensen ngan gambar duit di FB... tak suke,leh menyebabkan stress yg amat sgt !

AYuNG said...

report ajer tag2 yg gitu...hehe..**kejam ker bunyi nya??**