Followers

Sunday, May 1, 2011

perpisahan ini :)


ohh aku baru dengar lagu nih..ahh best sial lagu nih..mesti macam lembab siki sebab rase nye lagu nih macam dah lame sikit kot dekat radio kan?? petang-petang macam nih redup-redup..lagu nih kalu yang jiwang berair mesti gile suke..tapi sebab aku nih single bile dengar lagu nih sumpah aku teringat dekat kawan-kawan diploma aimi,iffa dengan zul yang gile banyak simpan cerite dgn seronok same-same..ta de nye lah nak ingat dekat awek lame ke ape ke..haha..enjoy lagu nih.. :)

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu


19 comments:

Scya LollitA said...

tataw nape tbe2 tacink TT__TT

syrupmasin said...

hah..asal tacink2?? :)

cik feedi said...

sumpah sedih sial lagu ni..rindu korang sume..

RedVixen said...

x sedih pun (sambil tahan air mata bergenang)

syrupmasin said...

feedi : rinduuuu :(

redvixen : haha..sedeh kann :(

nano said...

lagu yg sedey,,,(T,T) smpai ati nk dgr,,,baca lrik dah tacing

syrupmasin said...

nano : sedeh gile lagu nih :(

sweet stalker said...

heyy..i suka kot lagu ni..

syrupmasin said...

sweet stalker : haha..best ann lagu nih :)

cik feedi said...

saleh..bila nk wt entry psl intebiu??

syrupmasin said...

sabaq noh feedi :D

ZWAN SABRI said...

aritu time ari rabu time aku dr merbok n nk balik umah.. dalam pejalanan tu, ytetiba lagu ni bekumandang plak kat dalam keta.. terus tetiba aku rasa sebak.. HUHU

syrupmasin said...

zwan : gile doe..aku ulang-ulang bnyak kali kot lagu nih..sedehhhh :(

[sutera kasih] said...

lagu ni touching my hati huhu

syrupmasin said...

huhu..best ann :)

ezzaty harith said...

same r..dlu pnah post lagu kat entry nie sebab teringat kat member sekolah :)

syrupmasin said...

ezzaty harith : lagu nih sedeh kann :(

Siti Aziz said...

sangat2 suka lagu nie....

syrupmasin said...

lagu nih best gile kan :)