Followers

Saturday, May 7, 2011

selamat hari ibu

sebenarnye bile ari ibu nih..setahu aku lah hari ibu bukan jatuh ahad ke-2 bulan 5 setiap taun ke??..kirenye esok lah kan..pape pon selamat hari ibu..ohh taun nih ta bagi pape lah dekat mak sebab bajet lari..wish je lah..


tapi sarah yang sekolah gile exicted beli bunge ros nak bagi dekat mak tuh..siap mintak duet dekat abah lagi nak beli bunge..haha..tengok adek darjah satu pon gile semangat nak bagi hadiah dekat mak..siap pesan awal-awal "abang, akak ngan abah jangan bagi tao mak tao yang adek beli bunge ros nak bagi dekat mak"..haha..macam-macam la sarah..kali nih abang gile tabik hormat dekat kamu..

bukak facebook banyak yang tukar profile picture dengan gamba mak sendir..akak sedare yang anak ta sampai setahun pon wish untuk diri sendiri dengan mak dy..haha..pape pon PN NURHANIZAH selamat hari ibu..terime kaseh untuk semuenye..ta bole nak bagi pape sebab bajet ta de..wish dalam blog je ah eh..ta lupe jugak dekat sume mak,ibu,mama,umi semue..selamat hari ibu..bakal ibu juge ta lupe..ade 1 lagu dituju khas..selamat hari ibu :)

Mama, I love you, Mama, I care

17 comments:

Cik Tetra said...

selamat hari ibu to your mother and to my mother PN RAMLAH BINTI IBRAHIM..x lupe juge..kepada semua yg bergelar ibu!! may allah bless you all!! :)

syrupmasin said...

cik tetra : selamat hari ibu kepade ibu cik tetra :)

Mohd Zakwan said...

Happy mother day to all mothers IN THE WORLD especially My MOM NORIZAH .HEHE :)


Singgah Blog zakwan

Cik Ezy said...

selamat selamat selamat hari ibu!

syrupmasin said...

zakwan : betol2..selamat hari ibu untuk ibu kau jugak :)

cik ezy : selamat hari ibu untk ibu cik ezy jugak :)

Khairil said...

lepas hari ibu nanti hari bapa pula...mcm2 ahri la...hari ni hari bomba sedunia...

iwan_dextrous said...

kirim salam kat ur mom k..ihihi

syrupmasin said...

iwan : oke :)

ZWAN SABRI said...

awatla ari ibu ni time ari cuti.. ingatkan td nk bli kek kak mama aku tp takut terkantoi plak sbb kek nak kena buboh dlm peti ais.. HUHU
papapown, SELAMAT HARI IBU kepada Mama terchinta iaitu PUAN ZURAIDAH BINTI HAJI MOHAMED ZAIN.. ;)

syrupmasin said...

zwan : haha..kann..tu la pasal..kim salam mak kau eh..cakap selamat hari ibu jugak dari aku :)

dayah SnoW Heuka said...

slmt ary ibu jua ut mak kamu n saya :)) hope kite dapat buat y terbaik utk mak kite ^^

syrupmasin said...

dayah : betol2..selamat hari ibu untuk ibu kite :)

Far8 budak baik said...

selamat hari ibu gakk..
peh bagi ros siapp..
cayalahhh..=)

syrupmasin said...

haha..budak kecik banyak la akal dy.. :D

Ratna said...

huwaa~
bestnye ade adik keciikk~
macamacam perangai diorang kn ?
hikhikhik

sy pon knpius gk bile hri ibu sbnonye
xkesahlah
selamat hari ibu ! :D

cik azeya said...

selamat hari ibu jugak.

apsl abg sarah tak bagi bunge jugak. baru bape hinggit. haha

syrupmasin said...

ratna : haha..mmg best tapi tuhan je tao ta larat nak layan..haha..ari nih rase nye ari ibu.. :)

cik azeya : haha..abg sarah ta de bajet lah taon nih :P