Followers

Wednesday, May 4, 2011

friendster lah, myspace lah kenangan sume tuh..

ari nih nak berbual kencang pasal myspace, friendser dan sewaktu dengan nye..zaman mase sekolah menengah gile popular 2 bende alah nih..kire macam bende wajib ade lah waktu sekolah dulu..baru nampak cool..teringat dulu sebab 2 bende alah nih, mase sekolah sanggup nih fly ataupon keluar sekolah secare haram..ohh aku sekolah asrama dulu..pergi cc semate-mate nak maen bende nih..fuyooo..sumpah macam budak hingusan sangat  kan..haha..
sekarang frienster pon dah gune logo laen kan..nih dolu-dolu punye logo nih..

semenjak dah jadi macam dewase dan berumur puluh-an sekarang aku dah delete dah 2 bende nih..haha..mao ta nye bile tengok balek macam budak-budak hingusan meleleh bole buat cendol dah..name dekat friendster dengan myspace mestilah name macam gempak sikit..baru macam bajet fuyoo magic..haha..bile tengok balek macam malu sikit ah..haha..ohh lupe name syrupmasin nih pon penah gune oo dekat myspace dengan friendster dulu..

bile dah delete bende-bende nih pon semenjak ade facebook..dekat facebook baru la macam dah dewase sikit..name pon dah ta de dah nak letak name pelik-pelik..gune name betol tuh mohammad salehudin abd sani..kan nampak macam matang sikit..

kalu nampak budak-budak yang gune name pelik-pelik nih mesti sengeh sorang-sorang sebab teringat zaman dulu-dulu bile diri sendiri pon penah buat bende yang same kan..haha..bak kate orang yang lebih tue alaa biase lah budak baru nak naek..korang pon mesti ade kan myspace dengan friendster kan..haha..mesti ade kenangan sendiri dengan bende-bende alah tuh..oke lah bubye :)


myspace pon same dah ta gune dah warne biru rasenye :)


24 comments:

Melda Mohd said...

Ehem ehem. Segmen mengimbau nostalgia lama nampak. Hehe.

p.s.: Mel facebook pun tak ada. =p

syrupmasin said...

melda : haha..kenangan jugak lah..ehh ye ke ta de facebook?? asal??

EchA rAiEsYaH said...

ahaa XD . ..bet0i tu .. .
tp skunk p0m me gune nma samaran .. sbb lau gune nme bet0l sumpah mmber xkan jmp mmy fb. .xramai yg tahu nme bet0l. . haha!sadiss~

amir aizat said...

eh myspace saya da lbih 50 request tauk,heheh mmg kenangan..

syrupmasin said...

ohh ye ke..sian nye.. :)

syrupmasin said...

amir : fuyoo..nih popular nih :D

ferra said...

TAPI BELOG TETAP SLAMANYA HEHEHEHE

Cik Tetra said...

hahaha..tau xpe....dulu mmg ngn myspace and friendster je,,tu pon da kire gempak,,nme jgn ckp la,,da mcm hape ntah haha,,nak gempak la katekan,, :D :D

biawak goreng said...

alamak...myspace lame da delete... myspace baru da tgk? haha aku wat balik... juz untuk dengar lagu... okay la~

Fathiah Hamim said...

hahaha.betul2. dulu berlumba-lumba siapa ada friends paling ramai. taram je suma pun nak add. adoii

syrupmasin said...

ferra : haha..betol :D

cik tetra : haha..teringat zaman dulu2..budak2 betol kan :D

biawak : ohh ye ke?? macam menarik.. :)

fathiah : haha..ntah sape2 je kan nak add..gile betol :D

ZWAN SABRI said...

Sumpah aku rindu gila kat myspace aku.. banyak giler kenangan aku kt sana.. sa=kang bila bukak myspace, dah xde apa yg best dah.. HUHU

syrupmasin said...

zwan : haha..haah kan..teringt aku dekat myspace kau dulu..haha :D

Aida Zafirah said...

friendster tuh aku guna masa aku form 3 kot...budak2 sekolah sgt nih...hahahaha..

syrupmasin said...

haha..kann aida..budak2 kot :D

Cik Tetra said...

tau xpe..mmg budak2 r,,tgk balik,,mmg ketawa sorg2,hehe,, :D

r-5 said...

akaun aku frendster smua dah berlapok, ms da delete tagged da lupa password, haih~

cik aisha said...

friendster dah berkurun tak login.password pun dah xingat..hahaha

syrupmasin said...

cik tetra : haha..adoiyai..haha,,

r-5 : haha..aku sume dah delete..kenangan banyak sgt lah :D

cik aishah : haha..ye ke..banyak nye macam tuh kan :D

Cik Jannah said...

dah buang semuanya..:)

aida said...

dua2 2 de kenangan yang wat sy n bf sampai skrg..kat c2 la sy jumpe bf sy..huhu

2 2 akaun 2 still ade..hee

AkuAnakMuda... said...

kwn pun dah x ingat dah kwn punye myspace tu lepas kemane,huhuhu....

teratai said...

hanya ada fb je sampai sekarang yg aktif!

syrupmasin said...

cik jannah : wahh..hebatt :)

aida : ye kee..cepat kawenn :)

akuanakmuda : haha..2 la..kenangan tuh :D

teratai : yee..same ah kite :D