Followers

Saturday, May 14, 2011

macam-macam lah..

sekarang aku yang macam sedikit sedeh..asal mak cik nih muncul?? haha


adoiiyai..tadi bukak facebook dan terjumpe pagi nih..macam-macam lah..sampai buat page segale..ape lah..ta sekolah eh masing-masing..cube lah duduk diam-diam..ta payah kot kalu ta suke orang melayu sekali pon jangan lah sampai buat page macam tuh..tunjuk lah perangai elok sikit..ini mengalah kan adek aku si sarah tuh..


facebook sekarang nih dah macam-macam..orang bole buat sesuke hati page ape yang dyorg nak..ohh aku ta kesah pon page ape yang dibuat sebab aku pon "like" sekali..tapi jangan lah buat page yang menghine sesame sendiri..racist gile kot..kutuk agame lah..adoii..matang sikit ye..oke bubye :)

30 comments:

Cik Tetra said...

siot je...dorg buat page cmtu...xde sekolah punye org...hahaha..
im proud to be a MALAY!! :)

syrupmasin said...

tu la pasal..betoll..bangge jd melayu :)

cik hemo hemo said...

cinabeng sape buat page tu. tu bukan manusie ke hape tu.

maraah betol .

syrupmasin said...

gile marah kan dengan orang tuh..tahii betoll..

ZWAN SABRI said...

ayoooo, pening aku tengok page tuu.. Melayu itu bukan ke kaum? Babi itu plak bukan ke binatang? Ape bodoh bebeno orang yg bwat page tuu.. Minx kerajaan tahan orang yg bwat page tu bawah ISA.. ahaks!

MySuaraBlog: Jangan Hina Mereka!

syrupmasin said...

zwan : tuh la pasal..buruk betol perangai dyorg kan..ta paham aku org mcm nih..

nis humairah said...

sakewt jant0ng den,,haishh
astagfirullahal'azim..saboo0o0 jo larh

syrupmasin said...

sabo je lah kan..ta patot betol buat macam tuh..

Haziq Yaacob said...

bley bwt bgaduh ni... haihhhh

ABU said...

ade ke main kutuk agama..tak baik..nnti tak aman..macam2 la drng..

ain dzaya said...

macam2 dak zaman sgk..hadehh!!

nGiau said...

betul tu syrupmasin! sokong ko! NO RACIST!

syrupmasin said...

sedeh kan sekarang :(

diyanah dzai said...

sengal diorang tu. ape nak jadi lahh

peep said...

x payah lyn je mende2 tuhh. buat bazer mase je.. baek bace lwk2 lagi best.. haha :)

syrupmasin said...

diyanah : tao ta pe..buruk gile prangaikan :)

peep : haha..betol2 ;D

Scya Lollita said...

dunia sudah berubah , zaman mkin maju . tp kalo slh gune mnusia gak yg kne blsn bncane nye -.-

cik saya said...

musim orang buat page entah apa2 agaknya. saja tuh nak mencari publisiti. jangan cepat melatah.

najwa said...

sangat racist yaww..
katakan tidak pada racism!

mcm ni lah said...

assalamualaikum saya follow blog ni sambil tengok doremon

amna said...

saje je buat benda mcm ni. agak dh tak de keje sangat agaknya.. bako bako~

syrupmasin said...

Scya Lollita : haha..betol..manusia nih bile nk berubah..

cik saya : betol2..jangan cepat melatah..lagi kite melatah lagi macam2 org buat dekat kite..

najwa : haha..betollll..kate kan tidakk..1 malaysia kan ;)

mcm ni lah : haha..ye ke..thanxx :)

amna : biase lah tuh..dyorg ta de keje agaknye kan :D

Abang Long said...

Salam...platform yg canggih hingga mudah disalah-gunakan

syrupmasin said...

betol2..nih lah manusie terklebih pandai :)

Pesona Algebra said...

best laaa entri

syrupmasin said...

haha..ye ke..thanxx :)

Mohd Ridhuan said...

macam2 la skrg...

syrupmasin said...

betol2..macam2 lah :)

Shahrul Izwan said...

gila racist! ngeng betul!
tp saya baca kt page tu katanya milik org indon! xdek keje betul!

syrupmasin said...

tao ta pe..ohh indon eh?? macam2 lah org indon nih..