Followers

Monday, May 9, 2011

woowoo sarah pekse lah..

asal muke aku macam budak terencat dekat sini..adek beradek same je perangai:D

ohh hari nih sarah start exam tengah taun kot..ntah lah..ari nih start dengan paper agame, bahase arab ape ntah lagi..haha..siap mengadu lah lagi dengan mak dengan abah "adek bole buat..tapi macam takut sikit lah"..macam-macam la sarah oii..banyak la alasan nak bagi dekat abah kan..

senang jadi budak-budak sekolah rendah nih..esok nak pekse sempat lagi maen-maen dekat depan rumah.."abah, adek nak maen dekat luar kejap eh..nanti malam baru adek belajar"..ishh kau tunggu la belajar susah sikit baru kau tao sarah oii gile penat kene prepare awal-awal..mentang-mentang lah pekse darjah satu senang kan..

kepade sarah good luck pekse..jangan nak maen je tao..haha..oke bubye :)

20 comments:

ain dzaya said...

lekla bangg~
jawab abc jerk pun..
adik da pandai la..
mnum susu dutch lady..
haha

syrupmasin said...

ain : haha..pamdai ta pandai..ta adil ah kalu abg dy kalu exam kene bace buku..nih adek nak exam ta yah..haha..ta adil betol :D

Khairil said...

dahsyat gambar tu membayangkan betapa 'tertekannya' nak ambil pereksa...hahaha

syrupmasin said...

haha..tertekan la sgt..setakat paper budak darjah 1..haha :D

cucu umie said...

relax bro..bljo biar relax tpy result gempak..itulah yg diamalkan oleh adik bro.. haha grw, same jer mcm adik ayie..mcm tu gak paai dia..lala

syrupmasin said...

haha..mmg relax sgt pon care dy blaja..haha :D

Cik Tetra said...

bace post ni teringat kt skola rendah...serius da lupe cmne cara exam kat skola..!! rindunya!!! btw GOODLUCK TO SARAH!!! :)

pssst: gmbar tu,.mcm abg dia je yg tension..hahahaha

syrupmasin said...

haha..kan..macam mane eh dulu2 nak exam mase sekolah..huhu..sarah dah tido tuh..huhu..abg dy tension la adek ta nak belajar :D

cik sakdi said...

alah abangnye pon same, sok nak final Paper PAD, dia leh layan dota ag. haha tol x

ZWAN SABRI said...

biasala, budak lani kan sumanye genius2 blaka.. HAHA..
Yeah, Good Luck kat Sarah jugak.. ;)

syrupmasin said...

cik sakdi : huhu..abg laen adek laen :D

zwan : haha..genius la sgt.. :D

cik aisha said...

dah berkurun tinggal zaman sek rendh...haha..last minit 2 biasa le.last2 dpt ilham nk mngingt..kui2 alasan je 2...

syrupmasin said...

cik aisha : haha..lame dah tinggal sekolah rendah kan..huhu..alaa lg pon darjah 1 ta pe blaja last2 minute nih :D

Dieyla Adila said...

gud luck sarah :D

LindaRahim said...

good luck Sarah...do the best...

syrupmasin said...

huhu..nnt sampai kan dekat sarah good luck anda semue :)

nis humairah said...

jelez la tu adek nye manja ngn abah dye,h0h0

syrupmasin said...

haha..jeles?? sikit je pon :P

ABU said...

anak bua aku pun nma sarah jugak..

syrupmasin said...

abu : haha..ye ke..kim salam dekat anah buah kau tuh :)