Followers

Saturday, April 30, 2011

bende wajib dekat umah..

biase lah bile cuti sem nih rumah menjadi sarang utame untuk melakukan jenayah..suke betol bile cuti..macam-macam ade..biase lah kalu dekat kedah tuh satu habuk kapur barus pon ta de..kalu nak kene kuar duet sendiri lah kalau nak itu ini ina..

dekat rumah bende paling best semestinye makanan yang tersedap dihidangkan..tambah-tambah bontot ayam yang menjadi pilihan hati sanubari ini..haha..lagi satu kucing sayang-sayang bawah nih..ya Allah rase nak makan-makan kucing nih rebus buat soup..gile sedapp..haha..dah besar kucing nih dulu cuti semlepas kecik tapak tangan nyiru kami tadah kan..

alaa masing-masing ade sebab seronok gile dekat umah..ape sebab korg..haha..sebab aku mesti makanan dengan kucing sayang-sayang lah..

cukop bebel sini..bubye :)

29 comments:

Ayie said...

kat rumah jugak terpaksa berebut ngan adik pasal nak tgk AF.. hahahaa

TuNaSya said...

selamat bercuti! =)

sabrina said...

comelnya dia tidor...hehe
jaga elok2 kucng tu :))

syrupmasin said...

ayie : af taun nih bosan ah..haha

tunasya : thanxx :)

sabrina : haha..baekkk :)

ツ mIsS NaDEa ツ said...

uma saye xde kuceng T_T

syrupmasin said...

try ah bele sekali..mesti besttt :)

cikida said...

saya lari jap ke umah ni,,dapat makan macam2 kan bile balik umah,.owhh,,heaven !..hehe..
comellnye meowww...geram2 !!

xcyber said...

comel je kucing tu tido..
bela dr kecik ke

syrupmasin said...

cikida : betol2..duduk umah semkin menjadi2 gemok nye..haha..thanxx :)

xcyber : haha..thanxx..haah dari kecik :D

Miss El said...

okeh. jeles sangat tengok orang lain sumer dah start cuti padahal el baru nak start exam.
btw, comell ahh kucing2 tu ;D

syrupmasin said...

el : haha..baru nak start ke?? ahaha..good luck eh..thanxx :)

Cik Ezy said...

sbb tu la org ckp rumah ku syurga ku..
xde tmpt yg best melaenkn rumah sndiri..
haha

syrupmasin said...

haha..betol..rumah ku syurga ku..sume ade dekat umah..bestt :)

RedVixen said...

ishh...aku xleh la tengok kucing comei camtu... mesti sengih sorang2 macam gila...

syrupmasin said...

haha..yeay..geng2..same lah :D

Cik Peanut said...

kat rumah boleh keluar beli makan2 tanpa guna duit sendiri. hehehe

syrupmasin said...

haha..tu betoll..jimattt :)

adan said...

salam.. aku rasa kucing sedap gak kalau buat sup tulang.. aahaha..

syrupmasin said...

haha..tao ta pe..masak kari pon bole :D

Cik Tetra said...

heeeeeeeeee..betul2..kt umah mmg terbaik la,,nk mkn ape je..boleh,,

i love my cat!!! balik umah benda yg paling heaven bile npk kucing2 kesayangan ade kt depan mata!! :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

kucing awe pun suka tido macam ni dalam bakul...sebab masing2 tak nak beralah..berebut nak tido dalam bakul :) tapi sekor dah mati

syrupmasin said...

cik tetra : haha..ade kucing jugak ke?? huhu..best kan dekat umah :D

nur hawa : ye ke..alaaa asal mati..sedeh ahh :(

As Yusra said...

waaa~ bestnye dak dip da cuti awal~ T___T

aiman rashidd said...

happy holidayss :)

hye :) thanks :) done follow you !! teruskan menulis ok :)

have a nice day !! take care !!

syrupmasin said...

As Yusra : haha..saba la yeee :D

aiman : selamat cuti jugak :)

★ aIsyaH ★ said...

suke3...sy p0wn suke d0wk uma...
c0z xyh stress nk s2d...hee..:)

syrupmasin said...

aisyah : haha..betol..duduk umah ta yah stress nak belajar bagai..duet pon ta yah kuar :D

Diyana said...

perghh kucing tu

comel je.

syrupmasin said...

haha..thanxx :)