Followers

Tuesday, May 24, 2011

kau suke lady gaga??



sape ta kenal lady gaga..alaa bole dikatekan sume orang kenal kot..ade sorg juniro aku gile obses gile dengan lady gaga..asal ntah lah..bagi aku aku ta berape suke kot lady gaga..sebab sumpah style dy menakutkan..macam saitan sikit..haha..penah ke tengok sautan..mmg la ta kan tapi style dy macam hantu lah..

tapi sumpah cakap aku suke muzik dy..gile style..kalu muzik dy aku bole masuk..ermm tapi kalu cakap suke ke ta lady gaga dalam 20% kot aku suke..haha..lady gaga nih sumpah pengaruh dy besar..ye lah kau bayang kan album baru dy born this way dy ta sampai 24 jam dah jadi nomor 1 dekat sume itune chart..bapak ah dan dijangke akan jual lebih 2 juta copy..perghh..follower lady gaga dekat twitter pon ade 10 juta lebih lagi tinggi dari obama president america yg baru ade 8 juta lebih je..betape hebatnye penangan gaga nih..

orang kate lady gaga nih iluminati kan..ermm..macam -macam..tapi ade kebenaran nye jugak..kau tengok je lah video muzik dy macam mane..ntah lah..korang suke ta lady gaga?? ke macam aku muzik dy je korg minat?? terpulang la pade masing-masing kan..sume orang ade hak nak cakap pasal lady gaga..haha..oke bye :)

54 comments:

DiriKu said...

muzik dia sedap didengar..tarian dia memang smart..tapi bila tengok jalan cerita mv dia..memang iluminati gila!!!!

Freaky said...

sejak tahu die illuminati hari tu aku terus x layan sangat da lagu dia. tengok tajuk je terus ilang mood nak layan.

Lelaki atau Perempuan degil ?

syrupmasin said...

DiriKu : haha..tu la pasal..takot sikit ahh dgn lady gaga nih :)

Cik ira said...

mmg xsuke lady gagah ni... mengarut jer

syrupmasin said...

Freaky : perghhh..smpai macam tuh sekali ta suke lady gaga..masing2 ande pdpt sendir kan pasal dy..

cik ira : haha..baguss..jawapn yg ternag lagi nyate..haha

ABU said...

layan je lagu dia..keh keh..:D
pockerface..

dayah SnoW Heuka said...

seyes dayah cakap eee~ scary tau~ ;))

syrupmasin said...

abu : haha..same ahh..aku lagu bole je on.. :D

dayah : haha..style dy macam takot kan :D

Headmaster said...

lady gagah gua suka!

syrupmasin said...

Headmaster : lady gagah?? haha

Syuxer said...

x minat lady gaga heheh..:)..just minat heavy metal cam metallica...slipknot..hahah pelik weh kan..mungkin lady gaga ni x seram kot haha

proud bulimic said...

sape laa junior durjana kau yg memuja syaitan gaga ni . ish3 .

syrupmasin said...

Syuxer : haha..ye ke..

faez : haha..tu la pasal..junior aku yg mane ntah..pelik aku :D

proud bulimic said...

sah laa junior kau tu dajjal . tp aku konfem dia cantik n menawan x gitoo . =D

nGiau said...

mula-mula tu suka..tapi, lama-lama takut pula mau dengar. huhu

syrupmasin said...

faez : ermm..tu la pasall..kau gile ahh dekat kelantan pon smgt pegi kedai pagi2 bute tunggu cd weh..gile kan :)

ngiau : haha..tuh ahh pasal..mule2 macam oke sikit lady gaga nih..lame2 mcm takot sikit :D

proud bulimic said...

minat kata . pastu smpai2 x de stok mampu x . benci aku bangun awal2 subuh pastu x de jual . =_=

syrupmasin said...

faez : ohh..kau sebijik macam junior aku tuh doe..haha..kesian kot :D

proud bulimic said...

junior kau tu x igt2 ke sok result nk kuar . over la dia tuu . aku dgr cite junior kau nk buat video khas utk lady gaga . takot pulak aku . =)

azi nur said...

uishhh....pesen die pelik2..

syrupmasin said...

faez : haaa..tu la pasall..takot jugak aku dgn junior aku tuh..takot terpesong jauh :D

proud bulimic said...

junior kau insyallah x jauh membelok . tau dia mengucap tu . haha

ain dzaya said...

tengok taju je..
trus nak komen ..
dia pembawa fremasom yang dasyat giler!!
sampai peminat dia pun jadi ta sedar yg dy tu pembawa fremasom pengaruh dajjal~
nauzubillah..
kalau la ada orang buat entry pasal nie...heh!

nelly said...

LG ni pelik2 !

syrupmasin said...

azi nur : haah kann..pelik sgt :D

faez : haha..diharapnye macam tuh la kan..huhu..

ain : ermm tu la pasal..lagu2 dy takot memesongkan..

Anyez Nasri ツ said...

err , tk boleh di-buat idola ni . and gaya-nya pun tk boleh ikut ! haha . lagu-nya semua pakat line " hell " je pun .

syrupmasin said...

Anyez Nasri : ermm..betol2..ta jadikan idola pon just dgr lagu je..insya Allah ta terpesong :)

Ain said...

lagu dgr. video tak sanggup tgk. serius. haha

adwafarahin said...

errr die nie mmg scary lah

lagu die bole layan la..tp gitu2 jela xde la beria sgt pon :P

Arpiiz said...

tapi malangnya lagu dia pun kita tak minat..huhu

syrupmasin said...

ain : haha..video dy menakot kan sgt..haha..

adwafarahin : ecece..ye ke ta berie..haha..

arpiiz : ohh ye kee..asal??

salina sayang said...

saya suke dengar lagu dia je..tak pernah nye nak nengok music video si gaga nih...bahaye.haha

Cik Tetra said...

seriously i don't like lady gaga...sebab lagu2 dia memesongkan sikit...kalau dgr betul2 baru perasan.. satu lagu dia pun sy x hafal.. :D

syrupmasin said...

salina : haha..muzik dy oke kan..to video dy takoot sgt.. :D

cik tetra : waaa..baguss nih..nih baru betol ta suke :)

Norfidayu said...

ayu tak suke gak ngan lady gaga sbb die seksa sgt! eh2, seksi sgt!
video klip dye kadang tu macam bugil je. hampeh tul.
tak suke..tak suke tak suke!

syrupmasin said...

Norfidayu : haha..ta suke betol ayu nih dekat gaga :D

k e y r i said...

<,,dulu minat, skang biler dah tangok video born this way die tu dah xminat dah.. illuminati giler.. =.=

cucu umie said...

ayie xmint pon dgn lagu lady gaga nie..enth tak thu knape lngsung xboleh nk masuk.. hehe

asfarina fatin redzuan said...

Aku tak suke die ! serius scary :D

apik pehe said...

apik ni layan pon layan gak tapi tak hard die fan pon..huhu

syrupmasin said...

k e y r i : haha..tao ta pe..gile ilimunati kot born this way punye video..haha..

cucu umie : haha..biase ah tuh..laen org laen cite rase :)

asfa : haha..ye lahh tuh :D

apik : haha..betol2..same lah..ta de la smpai minat gile kan :D

KurekureKecik said...

gaga say : kelas kau maria

ieka.H said...

lgu2 die best..
tp ssmenjak taw die ni iluminati trus x minat..
seram..
just2 dgr2 gtu je, xde nk nyanyi2 time bosan ag dah. huh

Mohd Ridhuan said...

ak xambik perkmbgab pasal lady gaga...
huhuuhuhhu

syrupmasin said...

KurekureKecik : haha..ade ke dy cakap macam tuh :D

ieka : haha..ye ke..lagu dy mmg best la kan :)

mohd ridhuan : haha..baguss :)

republik n9 said...

tarian dan muzik yg die bawak first class... tapi disebalik semua tu pelbagai kemungkinan motif konsep die tu kan

syrupmasin said...

republik n9 : ermmbetol..kire macam ade udg di sebalik batu ah kan :)

LALA shaheila said...

X suka lady gaga.. muzik dia menakutkan..

Scya Lollita said...

errr , xpernah minat -.-
hahaha .
cik scya tak berapa minat la muzik barat ni (:

syrupmasin said...

lala : haha..menakutkan betol si gaga pon..tapi gile popular kan..

scya : ecece..ye ke?? :D

YOUsoF said...

lady gaga seorang yang busuk... hahaha..




orang pelik camni pun ramai yang minat kan...

syrupmasin said...

yousof : haha..busuk?? biase ah tuh..lady gaga nih besar pengaruh nye :D

De7Na said...

A'ah...I pun minat Lady gaga! Tapi music je la..sbb stail dressing die tu I rasa mlampau sgt. Die klu blh mcm nak naik atas stage pki spender jek. Haha!

syrupmasin said...

De7Na : haha..lagu dy best..tp style dy yg pelik tuh buat ta berape suke dekat dy kan :)