Followers

Monday, February 7, 2011

mengeluh dan pendek :)

Nih entry mengeluh namenye..ya Allah asal beruk aku nih gile bile sampai kedah?? Sumpah rase nak maki yang teramat sambil campak-campak beruk dalam washing machine tuh..tahii..susah betol nak on9..mengaku lah gune beruk nih untuk berhibur..belajar pon ade lah tapi walau pon sikit dan bole dikire dengan tangan..

Wahai encik celcom bole buat something ta bagi area kawasan perumahan dekat uitm kedah nih beruk d yoke..ta de lah dalam ta sampai 2 saat 3g terus hilang..ahh..bosann..baek duduk umah macam nih..

Cukup mengeluh sambil-sambil makan sireh..oke bubye :)

6 comments:

lini hasnan said...

sabar sabar sabar :)

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

ye ke mkn sireh?


hahaa

Aq Waeda,,, said...

hahahaha,,,
sabo je la ye,,
BERUKband celcom ni,,
mmg kadang2 betul..
kadang2 x,,
(^_^)

syrupmasin said...

lini : haha..saba nih :D

nurezzaly : haha..yee..nak sikit ?? :D

waeda : haha..adoiii..

tarijemariatul said...

hahaha...sian beruk..beruk uum panjat pokok lajula..tapi beruk celcom kalo duk kt kawsn metropolitan pun hampagas jugak..=)

syrupmasin said...

robex : haha..naek gile aku weh :)