Followers

Friday, February 11, 2011

research methodology..

asal pompuan nih sebok dalam research aku nih??

berbincang pasal research nih memang ta akan habis..bile duduk dekat library dan on9..aimi si tukang cakap-cakap bagi idea..yang 2-3 kucing berlari je yang dengar..lagi 2-3 kucing berlari mane nak same si kucing belang langsung tidak menumpukan perhatian yang penuh..

bile gile banyak bende yang sepatut nye kene ubah..ya Allah tolong lah kami insan yang hina dina ini..bermule dari edit introduction sampai ke literature review sampai ke variable ape ntah..memang menangiis air mate hingus hijau lah berbincang..


orang laen cakap-cakap aku pulak sebok ke sane sini sambil membawa pelite di bawah purnama..dasar monyet berkalung rantai anjing..

15 comments:

YUL said...

sabar2 bro,

p/s KISAH MISTIK DI kemayan city, JB, Lisa Surihani kene sound dengan blogger

KELI OH KELI said...

hehe..sabar2...kepayahan yg kamu lalui...rasanya kepayahan yg wajib bg yg menuntut ilmu.

.:rizaL:. said...

gudluck with that budak gemok haha

Hafriz Mohamad said...

monyet brkalung rntai anjing??
huishh....

Nancy Poh said...

blajar research methodology agak susah jugak dulu..huhu..part analisis keputusan tu yg bikin pening..apalagi kalau bab-bab guna SPSS...adei..

Lelaki Dibunuh Oleh Ayam Sabung

Nobita Sensei said...

tabahkan hati.

Aq Waeda,,, said...

good luck 4 ur research!!
aja-aja fighting.. (^_^)

syrupmasin said...

yul : haha..tgh bersabar nih :D

keli : betol2 :)

rizal : thanxx :D

hafriz : haha..

nancy : haha..spss tuh lagi gilee :D

nobita : thanxx.. :)

waeda : thanxx.. :D

miss miserable said...

smer la kite saleh..payah tol buat research ni..aduyaii..

syrupmasin said...

fali : haha..tuh ta nak amek bas doe :D

ZWAN SABRI said...

Tetiba aku dah mula risau dengan research aku..
HUHU

neesa said...

alamak ala2 reminder plakkk...
woohhh...ketensonan tertinggi..

syrupmasin said...

zwan : haha..risau kan doe :)

neesa : haha..betol2..ketensionan tinggi sgt :D

✿AiNnA✿ said...

eh..ainna pon amik subjek ni.. elektif untuk kitorg sem ni...leh la tuka2 nota.. hee :)

syrupmasin said...

haha..oke2..bole2..susah dan boring kan subject nih?? :D