Followers

Wednesday, February 9, 2011

ke bilik counseling


ohh hari tuh telah menjejak kan kaki ke bilik tukan-tukang bagi idea nih untuk meminte pendapat beras bernas tentang kos-kos untuk sem depan..bapak lah diploma lambat lagi nak abis dah riak nak pegi jumpe mintak pendapat segale..ye lah bersedie untuk degree sem depan kan..gile lah meleleh hingus dan darah sebab mendengar kate-kate beliau..

ohh berbelah batu belah batu bertangkup bile bila harus memilih kos mass com. managemant and policy ke degree admin science..ohh penat..dan penat..kalu amek mass comm dgree 3 tahun..kalu amek admin science 2 tahun je..jadi bersabar lah saleh..gile memag poyo lahh dah la form nak isi degree tuh bulan 3..tapi semangat nak tanye segale..

jadi maseh berdolak dalih untuk memilih itu ini era..oohh 2 kos menjadi pilihan..sambil-sambil farah af nyanyi lagu antara 2..haha..yang mane satu idaman kalbu..oke bubye :)

18 comments:

Aq Waeda,,, said...

lagi bape sem habis??
huhu,,same la ngn saya,,pening nak pilih kos ape time degree nanti,,
tp ape pun,,kite merancang Allah yang menentukan,,,so kite berusaha dan bertawakal je la,, (^_^)

apezs shah said...

salam

amik 2 2 lah hehe..;)

syrupmasin said...

waeda : sem nih last..huhu,,adoiii..kene rancang betol2 nih :)

apezs : haha..kalu amek 2-2 memang gile lah belajar :)

ayu cheese cake said...

woahh. Tkpe2, pilih lah yg terbaik :)

mr.syazwan said...

kalau masuk mass com kang ang tersasar kang...

hahaha

apa2 pun ikut APA KATA HATI

ceeewah

=_=

syrupmasin said...

ayu : huhu..betol2..thanxx :)

mr syazwan : haha..adoii batu belah batu bertangkup nih hati sekarang nih :)

cik feedi said...

saleh..aku nk amik mass comm jugak lah

aLieF si Muncung ManiS said...

pilih guna naluri..kalau hati ckp tu,pilih la..hati tidak pernah menipu..hehehe..ceh..mcm alief dulu,,dilema nak pilih antara medic or enggineer..mula2 alief lebih kpd engineer..tapi,lps hati ni ckp ambik medic..so skrg alief study medic..dan alhamdulillah berjalan lancar..huhu..

syrupmasin said...

feedi : huhu...jom2 :)

alief : ohh betol jugak..hati suruh amek mass comm :)

Cik Ezy said...

plih yg terbaek..
=)

Haziq Yaacob said...

bersemangat nak ke degree.bagus!

ALONG..anda ditag oleh UCU..haha

http://kuatmerayau.blogspot.com/2011/02/aku-ditag-oleh-arefiz-hafiz.html

Nadira Nasarauddin said...

buatlah pilihan terbaek. buat solat istiharah. gud lak :D

syrupmasin said...

haziq : haha..semagat kene ade doe..haha..tag kau nnt aku buat oke :)

nadira : huhu..thanx :)

chemay said...

make the best decision :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

semangat broooo kena usaha lebihhh gigih lagi broooo...

syrupmasin said...

chemay & Afzainizam : thanx :)

bunga said...

pilih cam bunga la..keje..hakhakhak..

syrupmasin said...

bunga : haha..lagi senang kan :D