Followers

Saturday, February 19, 2011

selamat 21 tahun..


ohh hari nih tepat 19hb dan ari nih birthday aku..ya Allah sumpah aku sangat tue bile aku nih dah 21 tahun..dah bole mengundi dan bole buat ape sahaja tanpe sekatan..dan bole kawen..kawen?? ohh tidak lambat lagi nak kawen lah..dan anggaran aku kawen dalam 40tahun umur aku..gile tue..

kewangan mesti kukuh gile tahan monyet bile nak kawen..nanti bile kawen ta de lah anak beranak tuh makan pasir dan meratah rumput sambil-sambil dicicah dengan sambal belacan..banyak yang wish semoge panajng umur dan cepat kawen..ohh tuhan aku ta nak kawen lagi ye adek-adek abang-abang akak-akak..

semlam naseb tidak dihadiahkan dengan telur dan tepung..aimi ade pulak bagi maen budak-budak..dengan dapat coklat dari zul..haha..dan pagi td dapat sms dari mak..pagi-pagi bute lagi tuh..nampak sangat mak suruh bangun solat subuh..ohh rindu mak..nak balek..nak balek makan cake mak buat..

harapan untuk 21 tahun nih adelah nak dafatr mengundi dan akan cube sedaye upaye untuk minum 1.5 liter air sebayak 3 botol dan keatas..jadi uitm pastikan tandas dekat dengan kelas saye..haha..

jadi sile post kan hadiah anda kepade aku di uitm kedah yang indah dan di penuhi salji..happy birthday :)

21 comments:

Aq Waeda,,, said...

happy birthday!! sweet 21 !!
may allah bless u,,!! amin,,
smoga dpt DL sem akhir n dlm diploma!!amin,,

WanFadhilah said...

waahh.. happy birthday. xdpt nk pos adiah, pos ucapan kt komen ni je la.. hehehe

Cik Ezy said...

epy besdayyyyyyyyyyyyyyyyyy
=)

alfateh said...

happy bufday saleh :)

alfateh said...

kenapa cakap pasal kawen ? ): HAHAHAHAHA

mean.mean said...

hepy besday! yayyy! dah tue! ekeke~ :p

C I K . F Y Z A said...

selamat hari lahir..
semoga panjang umur dan grad dgn jaya nya di uitm merbok...

uitm kedah yang indah dan DI PENUHI SALJI.....mcm menganjing je bunyi tu?? haha XD

TuNaSya said...

hepi beshday ya!! =)

cikcomot said...

happy birthday!!

^-^

sarah zulk said...

oh.. adik rupnye.. hepi belated besday 2u.. =D

darl sepet said...

baru 21??owh..takdpt nk ngorat sbb saya tua dari awak.hahaha!melawak ja.anyway.hapy bufday.
ucapan zalim a.k.a lazim: semoga panjang umo,kesihatan yg berpanjagan,konvo,dpt keja,gaji besar,bini cantik..zzzzzzzzzz.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
selamat menginjak usia abad ke 21

fatim M said...

slmat hari lahir..moga bjaya dunia + akhirat..

nadia abdullah. said...

kawen umuq 40 eh saleh?
life begin at 40,ingt tuh.hehee
btw,hepi birthday budak gemok! :)

pOlkadOnut said...

umo 40 baru nk kawin? uishh. tuanya. hehee. Wishing u hepi beday n nak wish gk ctp2 kawen. coe adiah xde. huhuu.

kema said...

selamat ari lahir..

http://ayoikema.blogspot.com/2011/02/aku-nk-tunaikan-janjin-contest-skali.html

nur haslinda zainal said...

wahh epy besday ((; moge sgale impian tercapai ~

Fahqirra said...

haha.. klakar la.. anyway.. happy birthday.. moge dapat cari duit banyak2 k.. boleh bg anak bini mkn sedap2.. :D

Fahqirra said...

haha.. klakar la.. anyway.. happy birthday.. moge dapat cari duit banyak2 k.. boleh bg anak bini mkn sedap2.. :D

syazwiena khan said...

xda orang baling tepong?
nk kena baling nih
tgu ye hadiah dari part 1

cikblurr said...

eh2..besday kita sama la...btw, epi belated besday...