Followers

Friday, February 18, 2011

naemah dan john

hoho..mempunyai hobi yang tibe-tibe untuk bercucuk tanam didalam bilek dirumah sewa iaitu menternak pokok-pokok kaktus..terserampak dengan pelbagai kaum pokok kaktus di tesco ari tuh dan terdetik untuk membela..

jadi untuk senangkan hati letak lah name naemah dan john..atas sebab letak name naemah ialah naemah macam name orang kuat melahirkan anak dan john sempene name lagu taylor swift yang di cintai iaitu dear john..

macam bodoh pon ade jugak sebab letak name bukan-bukan..ahh mampus sane kesah ape aku..sile muntah sebaldi muntah hijau sekarang..sebab duduk bilek sorang-sorang ade lah teman nak bersembang iaitu chek naemah dan john..

maseh mencari care untuk membela dan menternak kaktus ini dengan sempurna..jadi kalu ade care untuk menjadi penternak yang berjaye sile comment..haha..bubye :)


naemah yang banyak-banyak cabang tuh..john yang seketul tuh :)

21 comments:

Cik Ezy said...

bela kaktus plng senang..
sbb xpyah siram selalu..
haha..
comel naemah ngn john ni..

Aq Waeda,,, said...

ahahaha..nama x bley blah,,,naemah tu nama nenek saye,, nenek sy x byk anak pon 4 org je,,,slh teori anda ni,,ahahaha,,

syrupmasin said...

cik ezy : haha..ohh macam tuh eh..thanxx :)

waeda : haha..ohh ye ke..adoii..silap tafsiran nih..haha :D

black cat said...

ak bela anak aym mati...
bela ank kucing matii...
bela bunga orkid matiii....
bela cactus matiiii....
sori ek no comment cara bela nih suma..
huhu~nape suma matiiii....

syrupmasin said...

haha..ye ke..haha..nampak sangat ta bole bele ape2 la kau nih ;D

sarah zulk said...

hehehe.. comel giler name tu bile tau sebenar nye itu name kaktus.. hahaha...!! serius LOL.. siap reason lak tu.. terbaik der.. hehe.. comey2.. like like like.. =D

syrupmasin said...

sarah : haha..name yang merepek je tuh..thanxx :)

HAJAR hasan said...

erkk.. naemah n john adalah kaktus??
serius gelak guling-guling ouh! ;)

syrupmasin said...

haha..sedap kan name kaktus macam tuh?? :)

.:rizaL:. said...

naomi la..lagi sedap haha

syrupmasin said...

haha..kaktus nih orang melayu lah :P

SYANI said...

Glamer sungguh pokok kaktus ni..

syrupmasin said...

haha ;D

budak kecik said...

ada satu tertinggal dekat IL, kompem mis NYDIA lupa nk jagakan sbb dia sibuk jaga keta baru dia...uuuwwwaaa

syrupmasin said...

haha..ye ke miss..miss nydia mesti la sebuk jge kerete dy sampai seat belakang pon penuh dgn kertas :D

budak kecik said...

haha ye ke?
wah hebatnya mis nyd..haha

syrupmasin said...

haha..tao ta pe :D

cikida said...

uhhh..comel gila kaktus ! da lme x main2 ngan duri kaktus coz da lame x bela..hhuuuu

shah-kayrul said...

dahsyat tul nama..naemah macam perempuan melayu terakhir la plak...

syrupmasin said...

cikida : huhu..thanxx..seronoh eh maen duri kaktus :)

shah : haha..name kene ade western ngn melayu sikit lah :P

ZWAN SABRI said...

Kaktus dari Tesco.. HAHA



MySuaraBlog: SINI ADA HANTU?