Followers

Saturday, February 5, 2011

rahsia bulan kelahiran..


hoi hoi..senyumlah senyumlah ahai chek mek molek..sambil-sambil berangan jadik dato m daud kilau terbang dalam man laksa..pagi nih terjage awal sikit nih sume sebab abah bising-bising oh la la suruh mira cepat siap sebab train pkol 915am takot terlepas..

ohh pasal gambar dekat atas tuh semalam terajin menoreh getah saje-saje cube try test application dekat facebook..dan hasil nye terberanak lah rahsia bulan kelahiran nih..bole dikatekan 99% tepat kot..ade lah satu due tige kucing berlari yang ta kene dengan diri aku nih..macam perlu belajar kemahiran sosial lah..ohh itu memang bukan aku :D

sebab ak ade bace belog sape ntah semalam yang maen dengan application nih..jadi macam terpengaruh media massa sikit lah..jadi sape bulan 2 bufday dy inilah rahsia yang tidak lagi bersembunyi di bawah tanah..

ahh dah nih entry bingung di watu pagi sebab terbangun awal..oke bubye..terase mungkin kembali sambung tido..nitee :)

9 comments:

Aq Waeda,,, said...

hahaha,,,da bgun nk tido balik ke,,mcm org mengigau je,,hehe,,

syrupmasin said...

haha..ngntuk :D

black butterfly said...

mamai...hahha^_^

syrupmasin said...

haha..betol2 :)

Cik Ezy said...

tlg carik utk bln 9..
ekeke

ZWAN SABRI said...

Agak pendiam?
pemalu dan rendah diri?
bweeekkkk! bweeekkk!
HAHA

syrupmasin said...

cik ezy : haha..click la dekat sini..
http://apps.facebook.com/rahsiabulanlahir/ :)

zwan : haha..2 la aku cakap tuh ade la 2-3 bende yg ta betol sikit :D

Atiqah Abidin said...

wah. besday dia bulan 2 lah. hoho. EPI BESDAY EVERYDAY! hahahahaha

syrupmasin said...

atiqah : haha..thanxx :)