Followers

Thursday, February 3, 2011

sile membace buku..


cuti dah nak abis aku nih buku ta bersentuh dari ari tuh..buat penat je bawak balek..chef tukang masak betul lah..oke ari nih saye mohammad salehudin berjanji untuk berlajar dan terus berlajar untuk mengahabiskan 3 chapter subject financial administration..oke sumpah saye malas-malas kucing..

sebab ade quiz rabu depan berusaha jugak la sebaik mungkin untuk membuka-buka buku..ta bole nak tengok hagemaru, asaricha..oke bubye..doakan aku ini rajen untuk mebelek buku dan kurangkan on9..bubye..selamat makan limau :)


lagu untuk study ari nih :)

24 comments:

.:rizaL:. said...

membaca gaya wawasan kan? hehe

ZWAN SABRI said...

samala ngan aku.. buku x sentuh lagi.. assignment pown x bwat lagi..
huhu

syrupmasin said...

rizal : haha..betol2 :D

zwan : haha..gile malas doe aku nak bukak buku nih :)

najihah sahami said...

haha,..jangan malas2 pliss!!

Aq Waeda,,, said...

haha,,,sama la ngn saya,,,konon bawak balik buku nk baca,,tp haram,,x sentuh lg,,hahaha..
selamat membaca!!

jadikan membaca amalan kite,,
(cehhh!!hehe)

syrupmasin said...

najihah : haha..tgh berusahe jd rajen lah nih..adoii.. :)

waeda : haha..oke kite gang..haha..adoiii..kene rajin nih :D

Syukri Mohtar said...

malam ahad baru bukak buku buat assignment.huhu

New Samsung Galaxy s

syrupmasin said...

haha,,terbaekkk lah :D

cik feedi said...

wah..feeling rajen sgt kau kn..=)

syrupmasin said...

haha..feeling tuh ade la doe..tp rajin nye ta de pon :D

fatim M said...

slmt mbaca buku...jgn tido sudah la..

nelly said...

membaca jambatan ilmu .
hehhe

syrupmasin said...

fatim : haha..nih tunggu mase nak tido je nih :D

nelly : haha.betol2..tp bace banyak sgt nnt jmbatan runtuh :D

wasabi onee-san said...

hehehe..
selamat makan limau smpai buncit erkk!!

syrupmasin said...

haha..selamt..selamat..adoii..ta makan limau pon dah bincit lah :D

Aida Zafirah said...

hamboi2 nih...baca buku ke??aku tgk ko on9 je kat FB tu...hahahahah...:P

Cik Ezy said...

malas adalah penyaket yg mmg xde ubt..
hehee

y-A-n-A said...

baca buku?? komik nak tak??hik hik hik.. :DD

cik syuhada asyiqin said...

same je ngn kite..esemen melambak tak buat2..isk :(

syrupmasin said...

aida : haha..sambil bace buku la on9 fb tuh..2 in 1 :D

cik ezy : betol2..chek malas nih suke sgt datang..sebok je :D

yan : haha..komek oke jugak :D

cik syuhada : haha.geng2 :D

::wan fadhilah:: said...

huhu.. sama la.. cuti nak abis dah, tpi satu assignmnt pn blum siap lgi.. uhuhuu

syrupmasin said...

wan fadhilah : haha..yeay..geng :D

RuSh D said...

last minit study..haha

syrupmasin said...

RuSh D : haha..betol2.. ;D