Followers

Thursday, February 17, 2011

sini ada hantu..


gile kau semalam keluar macam pak cik naek basikal songkok senget sambil jalan-jalan tengok wayang..tanpa di rancang dan di undang kini aku sendiri..ahh bodoh kau nyanyi-nyanyi lagu asal..ohh berbalek pade cerite yang ditonton semalam disini ada hantu..

cerite yang sangat seronok..pasal due orang lelaki yang dipaksa rela untuk hantar kerande yang ade mayat bapak boss dyorg balek kampung..cerite start bile dyorang due nih masing-masing cerite hantu..dari hantu melayu sampai hantu cina sampai lah international punye hantu iaitu hantu jepun..haha..


gile best cerite nih bile korang nanti mesti macam pelik dan tanye-tanye same ade yang driver cine tuh dah mati ke ta sebenarnye..dan gile lawak bile mayat dalam kerande tuh keluar dan jadi hantu dan terus drive van tuh pegi tempat dy nak kene semadi dan di sembahyang kan oleh sami..

walaupon pelakon dy ta lah sepopular lisa surihani mahupon azwan ali tapi lakonan dyorg memang menjadi la..bole dikatekan ta banyak sgt pon pelakon yang aku kenal dalam cerite nih..ohh jadi pergi la tengok cerite sini ade hantu..sebab cerite nih pon memang patot dapat box office :)


sini ada hantu :)

15 comments:

cik feedi said...

xsuke hantu pkok pisang..sbb hantu tu fasya sndha..haha

syrupmasin said...

haha..kannn..

niesz said...

seram x?kalau ley kalah kan khurafat, br nk tgk..hahaha..ckp bsr je niesz nie..khurafat pon x tk lg..ekekeke..

Syafrina Utopia said...

nak layan gak aa ..

Cik Ezy said...

amek la org laen jdk antu pokok pisang.. ekeke

syrupmasin said...

neisz : haha..ta seram sgt pon..oke lah :)

syafrina : tengok lah :)

cik ezy : haha..tu lapasal..

mr.syazwan said...

azwan ali tu popular ke??

hahaha

syrupmasin said...

ermm..popule kot :D

hasbro said...

HEHE..NI PKRJA GSC DTG DA..HEHE

syrupmasin said...

ohh ye ke..best ar selalu dapat tgk wayang free :)

Si DauN CeRi said...

cite seram ke? hurrmm kene pk 2 hari dulu nak tgk ke tak..haha

syrupmasin said...

huhu..cite seram ta seram sgt la..kelakar banyak la tp :)

cik zaza said...

ramai je ckp cite ni best.kne tgk ni.huhu

syrupmasin said...

cik zaza : cite nih best dan perlu tgk :)

darl sepet said...

ada tag utk anda.kalau rajin sila jwb.kalau tak rajin.rajin2 kan diri.hehehehe.