Followers

Thursday, September 29, 2011

journalism

sile lempang laju-laju muke camwhore nih :D

yeah journalism aku pilih untuk minor aku sem nih..orang kate susah..nak buat macam mane dah gatal nak amek tu pandai-pandai lah kau tanggung..lek lah kan..kalau susah belajar la..sampai bile nak lari dari bende susah kan??

sem depan cadangnye nak amek minor PR..ececece..sem nih pon ta habis lagi dah nak pikir pasal minor sm depan..ohoii..semangat dan perancangan itu perlu ade..baru bole berjaye..haha..tampaq sat g..

minggu lepas di limpahi dengan open house..untunglah rumah banyak buat open house..ya Allah sate-sateee..kegemukan melande tapi nasib rumah di tingkat 5 yang banyak tangge banyak membantu cover makan berlebihan itu..

ehh ape aku berbual tahi nih..tampaq sat g baru tao..ohh sudah-sudah merepek..jumpe lagi..oke bubye :)

61 comments:

ZWAN SABRI said...

bole jad wrtawan da laa.. HAHA

Saiazuan said...

hoho hebat2

Hana Soffelia said...

Bagus2.. sem ni ambk kewartawanan, next sem ambk PR. secocok. ^_^

Tukang Karut said...

boleh jadi penulis professional ni...

adwafarahin said...

suda2 la tu open house...raya da abes :P

muhamad hanif said...

weeewiiittt..

selamat belajar ya sirappsallehh..

lalalalala

Ct Aja said...

Study course ape ni...PR seronok pe, leh jalan2...hi3

Cik Tetra said...

jornalism? best nye..goodluck..
sateeee?? lagi best ni..hehe

Syazwan Che Deraman said...

kau buat journal pasal pa?

aimi said...

woo lme x nmpk.. mner tercampak?? :)

pr best gak.. kne wt even nty.. aku ambk pr sem ni... :)

Fara E's said...

haha , lame ko ilang

apik pehe said...

hahaha..buat yg terbaik

YOUsoF said...

Kehkeh.. Lamaaa dah kami tak dengar perbualan tahi yang sebegini.. ;D


Apa pun kau pilih, kasi yang terbaik ok!






*Agak² kau berapa ghatos ekor syaitan yang berjaya masuk ke dalam mulut budak kecil kat belakang tu?

meaw said...

kroh kroh kroh....nak ikut p open house!

cik pha said...

budak kat blakang kau tu kiut aa

Kim Hyun Arry said...

hai,,lme dh tk nmpk hehe,,,hahaha,,untunglh mkan satay..hehe,,,:)

Asyila Zainuddin said...

untung laaa dpt pegi open house.. huuu..

Jer ... said...

open house melimpah tuah ko dean .. haha

syazwiena khan said...

tudia umah tingkat 5 . tak dak tinggi lagi ? haha ~

ArulchelseA said...

oiiihhh ngatuknyaaa budak kecik tu...

cik sakdi said...

haha untunglah kan obang maskom da makin hensem. hahahah

ABU said...

makan sate mmg best..hahahaha
minggu lest mmg bnyak makan free...

budakijaupendek said...

naik tangga cover lemak berlebihan. haha

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

kau ambik course Masscom ke weyh?

cayalah giler bersemangat kau kan..sila jgn hangat tahi ayam, awal-awal sem je semangt nnt dah ujung-ujung lemau..hehe..

Goodluck kawan :)

Anif Abdullah| AA said...

dah lama tak nampak kau merepek ..eh sate untuk aku xde??

khairul akmal bin azman said...

muke suci seyh..hehe..
best weyh jd journalism

teha said...

sate3.. sodapp !

diana said...

blogger pompuan je dok cerita pasal opeh house nih..
hehehheh

syarifahsidrus said...

gambar, tak boleh bla..hahhaa

journalism?ape tu?hhahaa

delarocha said...

anda nampak montelll

anamizu said...

open house manyak untungla..
makan FREE wo! :P




cik ana.

khairul akmal bin azman said...

jgn lpe aku kat sini!

Syuxer said...

journalism..memang sakit otak la kena perah idea hehe..

makan tuh kena cover sikit hehe..nanti jantung tak dapat pam ngan elok..

fafa (n_n) said...

fafa amek journalism juge

::budak:: said...

untungle pegi open house :)

fafa (n_n) said...

awak amek course ape? hehe fafa amek journalism jugak

ILA HonEyBuNNy said...

betul tu...dk g open house sampai buncit dah makan neh...ehheheh

Rashid said...

sate-satee .. hehe

bestnya ..

cha zainol said...

weeei. tahun ni satu open house pon aku x g =='

rara pinkmafia said...

untunglaaaa mkn sateeee.suke ayat,smpai bile nk lari dr susah.kadang kite kena hadapi jugak kan.

atikamohdnor said...

memang aku nak je lempang laju laju tengok muka anoying kau tuuu hahahha

Afikah Aziz said...

nk komen psl gmbr je,senyum tu amboi kn men lebar hahaha :p

Bella Bell said...

perancangan yang bersemangat itu perlu ea.. hahhaa!!~


good luck :)

Bella Bell said...

perancangan yang bersemangat itu perlu ea.. hahhaa!!~


good luck :)

alif haris said...

whoho .. journalism macam kos dalam cerita 321cinta ..haha :D

[sutera kasih] said...

journalism senang :)

sy ada kongsi asaimen berkaitan journalism..search saja hehe

inche hlovate said...

sedpnye satey

Wanie said...

journalism?????yg ak tau journal je..kalau tambah ism 2 pn lebih krg je la kan..x suke ohh ak bab2 journal ni..ko mmg tabah dik..

lieynanilaz said...

lebonya senyuman..almaklumlah sebelum dah kekenyangan ngan open house yerk..

Peah Glemer said...

ko memang suka berbual taik doww hahaha

Rtp Farra Arisha said...

yesss. things must be successfully plan before its exist in the world :)
happy learning!!

Yumida said...

x gemok pon....budak yg tgh menguap kt blkg tu comei ar..

done mempolo belog yg sempoi nih..
follower ke 3069 (byk nyer peminat)

Hawa Ahmady said...

alalalala..comelnye..

schaze zainn said...

uik sirap.. pi mana ni?

lama tak apdet..hihi

chemay said...

kaye ouh orang buad rumah terbuka hidangkan sate..
:)

YOUsoF said...

Kami sedang menanti cerita terbaharu Pak Tua dengan penuh kesabaran..

amna said...

sedapnye satay! lama x jalan sini :)

Iwanski said...

=)

BM said...

fuyo?
nti blh jadi wartawan reti la ko saleh..

cucu umie said...

haha...bkl menjadi wartwanlah nampak ye shbat ayie nie..hehe

najihah sahami said...

hahaha..satay??bestnya..lain kali ajak aku skali wess!