Followers

Thursday, September 15, 2011

uitm shah alam..

merindui kucing yang jauh diperantauan

sebenarnye mood nak update blog yang terpampang indah seperti pamela anderson ini tidak lah datang membuak-buak seperti berade di rumah 4 bulan ari tuh..

ewah-ewah bajet ramai yang bace blog kau..tampaq sat g baru tao..nanti dah mule belajar dan dilimpahi assignment yang mencurah-curah tanpe henti lagi bertambah busuk dan berbao seperti monyet lah blog ini..

ohh aku dah sampai dekat shah alam dan bertapa di kondo tingkat 5..errr..bukan kondo pon cume flat yang seperti flat 3a mungkin?? 

berpeluh ketiak seperti tidak memakai deodorant selama 7 hari 7 malam apebile menaiki dan menuruni anak-anat tangga yang comel bak siti ropeah di apartment yang berade di tingkat 5 ini..

jadi kesimpulanye..jangan lah duduk flat yang ta de lift..lagi-lagi bile rumah tuh di tinggkat 5..pasti peluh ketiak anda dan peluh di tempat-tempat tersembunyi akan mencurah-curah dilandang gandum dan jadi la koko cruch..oke bubye :)

79 comments:

Apex said...

aik?? tibe2 jew jadik koko cruch...ahahahax... comel kucing tu...^__^V

ANISA said...

budak uitm shah alam jugak ni...

LoVe HunTer.. said...

woa bro..bru tiga.. kalu tgkt 5 konpem ak gne ppyung trjun tyap2 ari..

rara pinkmafia said...

rara pon duk flat kat kl ni.huh tension.paling kesian kat kete.

Hana Soffelia said...

Selamat kembali menuntut ilmu di semester baru. Masa belajar kt UM dlu, memang duk rumah flat yg xde lif. Faham sgt2 mcm mana seksanya dengan buku kat tgn, laptop kt belakang. Rasa mcm buruh kasar pulak bila peluh menitik2 keluar. T_T

Ct Aja said...

hi3..selamat berjuang...

Tukang Karut said...

blok mana tu? seksyen 7 ke?

Niena Pengembara Ilahi said...

senaman pgi tu :)

Niena Pengembara Ilahi said...

senaman pgi tu :)

sukasuki said...

sama la. flat tingkat 5 jugak. ntah2 berjiran. blok mana? hahaha.tettt

belogkiter said...

rindu kat kucen kita jugak

alif haris said...

hahaha apa mcm uitm shah alam bro ? ada best ? hehe

reza al-razi said...

ak cdang kau pasang khemah letak sebelah fakulti kau je.. bangun tidur terus g kelas.. ;-)

Anum said...

hehehehe moral of the story jgn duk flat
hehe

cik najihah said...

gilos duduk flat tinggi x de lif..mmg naye

Asrul "iLham" Sany said...

"Exercise makes everything great," kata Ashraf sambil tunjuk badannya yang berkotak-kotak sasa.

Izzaty Ishak said...

Weewit!

Bila nak date kat i-city?


AHAHAHAHAHAHA

Cik Tetra said...

wah da masuk degree kan..sb tu x update..rindunye nk bace entry pak tua.. :)

miratun madihah said...

alolo kesian ea turun naik bebagai,penat seyh

anamizu said...

mencurah-curah ke ladang gandum..hahaha

Saiazuan said...

lama giler lu x update.. hoho..

YOUsoF said...

Hahah aku paham rasanya Sin sebab aku pernah duduk apartment tingkat 5, pun takde lift. Indah sunggh rasanya lebih² lagi kalau hari tu badan letih gila..



Harap² kau tak biarkan blog ni berbau seperti monyet, biarlah ia kekal berbau Pamela Anderson okeh!

cik sakdi said...

kau nak ckp kau dok kolej tingkat 5 eh.. buruk sgt ke sampai mcm flat 3a? aku tgok kat cter papadom lawo je weh. haha

kau bz,, aku plak cuti 5 bulan dowh. hahaha

hana sudradjat said...

bagus apa kalau jadi koko krunch.dapat makan koko krunch free setiap hari :P

budakijaupendek said...

hehe
sihat la brother kita.
pehh tak tembam dh. haha

Rtp Farra Arisha said...

koq bisa jadi persis koko krunch?? aneh2 saja kali..ehehe..

selamat belajar! :D

Lea Isnawi said...

selamat berasignment la ye

bighagenjo said...

chaiyok2!
huhu

kau busuk!

diana said...

hehheh..
boleh kurus kering tu..
asyik naik turun tangga..
bagus jugak kamu duduk situ.
kurang sikit buncitnya..

ABU said...

patut la 5 hari baru update..

Christian Tadeo said...

hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

apik pehe said...

hahaha...exercise wehhh

ziana said...

Salam dik..slamat bersekolah kembali yer...

Nurul Iman Rosman said...

hahaha.
bwk deadorant setiap mase je.

Cik Bambam said...

elok laaa... kaki slim jekkk..ehehhe

Syuxer said...

ala biasala tuh bro..coz aku pernah alami dia hehe..ok je turun naik tangga hehe..sihat tubuh badan..kira exercise la gak..

Peah Glemer said...

aku sayang kucing jugak. adehh rindu kat kucing aku

teha said...

xde lif ke ? hahhaa ! kesiann

Afikah Aziz said...

umah flat erk,kt dlm umah tu mcm dlm umah flat 3A gk ke eh hahaha

meaw said...

flat 3A?hahaha! meh ah datang umah aku weyh,ada open house this weekend :D

Anif Abdullah| AA said...

wiwit budak degree!!

bapak tinggi tingkat 5,len kali pakai la libres kat ketiak tuh.. hahak...

khairul akmal bin azman said...

nti ko update la..
aku ttp mnjd pembaca setia blog ko

Atiqah Wadiah said...

duk tingkat lima tp x der 5??perghhh!!boleh kurus klu ari2 duk naik tangga..huhu

Umie Artoqiemie said...

siap la lepas ni assignment melambak.. :P keh3..

siti kektus said...

duduk tingkat bawah sekali kan senang. hehehhe ;p

NUR AYNIE said...

tomeyyy kucing tuuu...=) tingkat 5??? aduii penat2 naseb baik aynie kat ground floor jer hihi...=)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

slmt naik tangga yg banyak..weyh, ko try lah kira anak tangga smbil naik tuh cnfirm mesti tak letih..hehe..

belajar rerajin pakcik! :D

Jer ... said...

pakai la dashing ... hehhehehehe . hey dean :D

delarocha said...

naik tangga menyihatkan jantung

Asyila Zainuddin said...

haha.. naseb tak duk bertingkat2 ni..

cik ciput said...

pakailah rexona for men =)

adwafarahin said...

tu diaaaaaa tinggi nye tngkat 5 haha

Saddila said...

dapat taff kan badan bile turun naik tangga tu walaupun berair ketiak .

ye dok ?

hee gud luck study (^_^)

Saiazuan said...

woi dtg blog aku .. ;p

Amirul Aqiim said...

takde lif?
tiap2 hari exercise lah ye~
HAHAHA :P

Azham Vosovic said...

hehehe, tak jalan2 area KL ke? boleh gathering heheheheh

indonesiatooverseas said...

pandai buat kata kata lucu, aku senyum senyum sendiri membacanya. siapa tu siti ropeah?pandai buat kata kata lucu, aku senyum senyum sendiri membacanya. siapa tu siti ropeah?

Diyana said...

oh dah start study balik eh ?

Wanie said...

kurus la ko lepas ni dik..hehe..
duduk flat yg dalam uitm tu ye?

Addin said...

ahaha !

p/s : jangan lupa pakai deodarant :p

CayZal said...

excercise la.. ko ni..
cukup sebulan dapat la badan macam arnold susahnakeja,hero terminator tu..

adib syazwan said...

oh tidak!jangan lah ade koko crunch bersusukan air peluh, sangat menjengkelkan~

Luqeem™ said...

kesian sih..slamat aku tngkat bawah je..:)

aimi said...

sme l h kite kne daki gunug yg 5 tingkat nie :P

wan azie said...

sama la...n hupdate blog pn ta sempat gak....



buat2 bz stdy....




llalllalllaaa ~

Fara E's said...

haha , bley kurus weyh

Kim Hyun Arry said...

hahaha..biase arr tu lumrah lh kan..hihi

ZWAN SABRI said...

Lepas ni kena tukarlaa.. bukan cerite budak gemook dah tp cerite budak kurus.. HAHA

MySuaraBlog: Bersin OK, Menguap K.O?

muhamad hanif said...

wahahahha,

kau pun tak hupdate jugak ke ? Sep sikit ! LALALALALLALALA.

Zul Fattah said...

Jgan risau r bro.. aku ada la... aku akan ada utk baca blog kawan aku ni..

haha.. ko duk tingkat 5.. mak aii.. tinggi nye.. jauh ko nk turun makan..

shida'R said...

tomey tucin tuh sryup :)

schaze zainn said...

duduk flat mmg la mcm tu.

sometimes lif rosak..haish.

pssss.. pi la dok kat kondo..muehehe

MissViVio said...

hahaha..sengal la!

inche hlovate said...

yeah...bila assignment dah belmbak, quiz tak henti2 dengn test lagi comfirm takde masa nak update blog

Danial Razak said...

naik tingkat 4 pun dah malas dah..tingkat 5 tak tahu la camner..hahaa..nak2 kalau dah turun tapi ader pulak tertinggal barang pastu kena naik balik..memang sakit hati..

atikamohdnor said...

haihhh .

aku pon dah sampai kedah .

tapi tingkat dua je hAHAH

echaRierie said...

aduhhhh..matila..hahaha..
xpe2 syrup boleh kurus la mcm ni..hihi

diyan said...

byk komplen la dak ni .kata nk kurus :P

syarifahsidrus said...

nasib baik dpt dduk tgkt stu..huhu...

eh, tetiba koko crunch pulak..huhu