Followers

Thursday, October 6, 2011

g strings

3 

lame ta update blog sekali update terus nak cerite pasal pencuri seluar dalam..ecece..sopan bahase pakai seluar dalam..alaaa penties ke thongs ke g strings ke..adek beradik lah kan..

rupenye dekat area flat pkns aku duduk nih ade orang yang curi bende-bende wanita itu..perghh berbual..orang-orang dekat sini cerite lah..

ade lagi kan orang yang curi bende-bende alah tu..patot ta pernah nampak cik adek depan rumah nih sidai baju dekat luar..

nih mesti keje lelaki gile seks..berbual betol..tampaq sat g baru tao..dan aku terbayang lepas dy curi mesti dy bao dengan penuh nikmat sampai.......(sile isi tempat kosong ini)

jadi wahai wanita, pakaian-pakaian sulit anda jangan di tunjuk-tunjuk seperti ade show mahupon ade jualan lelong di ampaian..nanti ade yang mencuri..oke bubye :)

56 comments:

Adylia Qarissa said...

uikksss....terlalu sopan lak tajuk nie ...heheeeeeeee

Niena Pengembara Ilahi said...

kt tmpat akak ni yg slalu curik bnda2 tu cik monyet.. maknanya org yg suka curik tu mgkin sahabat karib cik monyet

rara pinkmafia said...

kalau dye cium pon dye bukan leh bau apa pon.kan dh basuh dh.ich! mencik org cm ni.

Anum said...

bahaya

apik pehe said...

hahaha..adehhh..bau yg dah basuh tu takper la..ni kalo g curi yg belom basuh lagi..errrkkkk

Cik Tetra said...

errrr..omaigod!!!

abghani said...

spender terpakai pun nk curi..aper lah..

asfarina fatin redzuan said...

ishh, ade jugak yang dok meroyan nk g curi spendeR orang ??
x senonohhh, aha :p

NaeBlog said...

sepatutnya benda2 macam tu tidak perlu ampaikan di luar...

Saiazuan said...

adoi.. tak tau apa dlm kepala diorng ni.. x dpt pompuan, bnda tu plak dia nak.. ~_~

diana said...

guna yang pakai buang je senang..
hehehhe

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

lama dah aku tak dgr org curi seluar dlam nih..haha..dulu kat hostel je selalu dgr..umah sewa jarang ah..

Syuxer said...

mungkin lelaki itu gila seks or ada nak amal ilmu hitam..perghhh berbual kalau ada manusia amal ilmu hitam..dahla kecoh pasal orang minyak ditangkap ari tuh hehe

YOUsoF said...

mesti dy bao dengan penuh nikmat sampai menangis sebab dia terfikir sampai bila dia nak buat benda bongok tu.



Boxer dengan spender kawan aku masa kat rumah sewa dulu pun pernah kena kebas Sin. Kau jangan ingat takde perempuan gila seks. Yang lagi best 2 minggu lepas tu dia pulang semua benda tu dalam bungkusan plastik, elok je dia letak dalam peti surat. Pelik betul la manusia tu!

laskar pelangi said...

nasihat yg berguna...kih3

Zul Fattah said...

aku tak pakai sluar dlam.. just pakai boxer pendek je.. haha..

budakijaupendek said...

huh!
orang bodoh je buat kerja bodoh!
haha

Bro ahmad said...

nak buat apa entah,,jualan bundle ke? hahaaaa

Lea Isnawi said...

aku x pakai mende tu sume
jd xdelah nak menjemurnya

hahahaha

Tukang Karut said...

hohoho... bau bacin!

JIJI YU said...

haha..bahaya weyh..kekadang leh wat santau tu

meaw said...

jemur kat kipas dalam rumah je,lalalalalalaa :P

Anif Abdullah| AA said...

kau mesti pernah jadi mangsa ke 14 kan?

hehehe..

Rtp Farra Arisha said...

curi benda dalam wanita? jerk thing he did.

Fara E's said...

ko amek tak ? haha

chemay said...

nasip baik chemay takde g-string.
*tiba2*
ahahaha

alif haris said...

hahahahahaha .. pencuri g strings :D

aimi said...

kau x dpt ostel kew??? cian kaw ye..

dpn pkns??? pergh... gler dasyat ciot..takot aku kwsn uma kau =P

aQimie Ceplos said...

HAHAHA!
ape seh.
ade gak org macam ni..

Cik Bambam said...

cer sidai cawat besi..dia curi tak!hehehe

adwafarahin said...

zaman skrng mcm2 bnd sume nk curik aishhh! :P

*busy yer? lama x nmpk

AIEN NOT ALIEN said...

sidai spender atok2...lelaki gila tu nak tibai tak agak2?

delarocha said...

letih dowh asyik kena beli spender baru jeee... ahaksss

ILA HonEyBuNNy said...

uih...memang bahaya neh...

sidai dalam rumah sudah...heheheh

Ct Aja said...

hahaahaa, saya pernah mengalami dlu, padahal dah sorok2, sengal py olang...

anamizu said...

masa kt USM dlu pon mmg x sidai la bende2 dalaman kat luar..
bahaya siot! :P



luv,
cik ana :)

khairul akmal bin azman said...

ya btul..aku rase mat2 bangla yg amik ni...

Addin said...

ahaa tak faham betul orang yang sanggup nak curi orang lain punya. kalau betul pun , cari la bini. haishh manusia manusia

cha zainol said...

ustaz aku panggil adik adik :) hahaha.

Fyqa said...

haishh

bhaya betol

cik sakdi said...

hah yeke weh. kau pon baik2 suar kau.. kau pk dia x rempat spender renoma segala? dia akan bau penuh nikmat sampai...... kau pon isi sendiri. haha

ABU said...

bodoh..sangap la tu hahaha

suha said...

serammm.

kena sentiasa berhati hati.

RedVixen said...

g-string tak sesuai utk ko. sekian maseehhh.

inche hlovate said...

betul2...sidai la di tempat yg selamat

amira afiqah said...

erk. malu lah --"

amna said...

aish, benda cmtu pun nak curi.. beli la kt kedai :P

Afikah Aziz said...

errr ade lg ye zaman skg ni huhu

Cha sahaja said...

haha...selekeh kot...pencuri gilew seks.,..euwww..

syarifahsidrus said...

jualan lelong?keh3

Diary oF Mine said...

eikh.. menakutkan.. huhu

WAHIDA ALIAS said...

hehe...lps ni sidai dlm rumah la..haha

ain dzaya said...

mane menghilangnye syrup masin nieyh!

Bilal binti Robah said...

bodo piang yg curik tu.
tapi at least kan dia tak rogol pemilik bra/spende tu
wuuuu itu lg haru.
huhu

cucu umie said...

hhahaah...perlu ker nak ambik bnda itu..haishhh mmg terlampau gila sex ah sape yg curi tu..

najihah sahami said...

hahaha..dia cium eh?erkk...geli!!