Followers

Saturday, September 24, 2011

cerite budak gemOOk..

syrupmasin yang gemok

ohh begitu bersawang blog ni..lame ta update dan terase macam di anak tirikan..kesian cerite budak gemokk..bukan ape kengkangan masa membuat kan aku tidak sempat nak update blog di tambah lagi dengan connection internet yang sedikit kecelakaan..

ewah-ewah asal ayat aku macam ahli sastera..tampaq sat g baru tao..ohh terime kaseh berjuta lemon sape yang singgah dan bertanye asal aku ta update blog..

yelah..sebok jadi student..mane nak urus kekaseh hati..mane nak urus minum-minum kopi bersame lecturer..nak mandi kan anak lagi..ishh..penat..buat anak pon penat ape kan lagi nak mandi kan anak lagi penat oo..

jadi sape yang ade mase tu update lah blog anda..jangan jadi macam aku..kesian blog anda jike tidak diupdate..aku kalu ade mase aku update..jumpe lagi..assalamualaikum..oke bubye :)

66 comments:

EzyFibre said...

Patut lah dekat dashboard tk nampak langsung syrupmasin.

Saiazuan said...

untong la ramai tnya knapa x update blog.. hoho

Puan Kutu said...

ok see ya next entry..haha

Ahmad Haziq Azlan said...

dah lama tak singgah sini...
halo halo halo halo

adwafarahin said...

hihi xpola uruskan anak baik2 ye
:P

Syoknye Layan said...

http://syoknye-layanonline.blogspot.com/ visit radio n tv online syoknye

abghani said...

take yr time.
ops..aku dh klick iklan

cik sakdi said...

Oh.. aku ingt ko bz amik Phd. ekekeke.. eh same je aku rase tahap kegemukkan kau. kihkih

Izzaty Ishak said...

Waaaahh banyak betul statement yang err, err. Wahahaha :D

Selamat belajar rajin-rajin ye :D

meaw said...

hai sasterawan,werkkkkkkkkkkkkk :P

Wanie said...

hahaha..amboi muke berseri je..patut la pun dah kahwin n beranak dah kau dik..:P

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, ingatkan dok kat Shah Alam internet laju tapi rupanya lembab.. Kesiaannnn.. lebeih baik dok kat MelbournK jer.. lagi laju internet.. Weekkkk! :P


MySuaraBlog: Book Fair dalam Kapal Mewah

Anif Abdullah| AA said...

cehhh! manyak kau punye anak.. hahak
buat autopublish pon ok gak ..

Peah Glemer said...

kau mana gemuk doe?

diyan said...

memey bizi jadi student degreee enn hahaha

diana said...

masa tu ada cuma kamu je yang guna dia sampai habis..
hehehheh

Ct Aja said...

hihihi... bz nyer die,tampaq sat g baru tao...kikiki

aiman fanboy k-pop said...

a'ahhh...hairan ugak napa abg "syrup masin" lama tak update blog...n komen entry aiman..heeheee...

p/s:buat ank tuh pnat ke????
(pertanyaan gatal)

muhamad hanif said...

ke kau sibuk urus kekasih hati kat U tuh?



HAHAHAHAHHA

Rtp Farra Arisha said...

update2 laah slalu ya..agar blog anda tidak bersawang..hehe ;)

Tukang Karut said...

sibuk la sangat tu...

Syazwan Che Deraman said...

tampaq sat g baru tao.
hehehhe.
lama kau menhilang.
biasa la kan. student.
ada tanggung jawab yang lebih penting.
hehehe

have a good day.

said...

selamat pulang ke sekolah..eh eh..pulang ke kampuss..haha ;D

Heidi Shafiq said...

blog aku pun 3-4 kali je update sebln..

Nurnajwa said...

Ughhhh, kte takde mase T^T

Panggil Aku Han said...

kebanyakkan blog yang sunyi tu sbb diorg bz..

cha zainol said...

tampaq satgi baru tau. buat anak pon penat mmg taley blah. haha.

ArulchelseA said...

memang cerita budak gemok ni.. kih kih kih

Freaky said...

skang ni masalahnya cuma masa je la. even aku pun kesempitan masa :D

Zul Fattah said...

sapa wei, sblah ko tu? kakak ko ke? muka sebijik r..

cik Dil said...

sama..dil pon dh jarang upadte..malas..

apik pehe said...

hehehe..agak lame ko tinggalkan blog ko..

schaze zainn said...

wah sirap makin bizi :d

Cik Tetra said...

untunglah time degree da ade anak..MUAHAHAHA.. :P

Asyila Zainuddin said...

haha.. iye2 je mandikan anak.. adoi..

syafiqakarim said...

aku sebok weh.sumpah tak ada masa

hafrawiey ozakawa said...

ptut lame x nmpk updated,hahha.x gmuk pon.biase jerk..

syarifahsidrus said...

eh..bila ada anak? hahha

*Samalah kita...dah berkurun tak update blog*

budakijaupendek said...

jgn tak update setahun sudah!
haha

Niena Pengembara Ilahi said...

haaaa.. hapdate gak.. pape pun gud luck... :)

BM said...

sweet korang bertiga..

echaRierie said...

hahaha..
sm mcm echa la..
weekend je dpt update..
kdg2 ada ms tp penat la plk..haha..

slmt bersekolah syrup !

Fara E's said...

tibe2 aku rindu kau , hmmm

Hana Soffelia said...

hahaha buat anak pon penat ape kan lagi nak mandi kan anak lagi penat oo.. hahaha tampo kan?

delarocha said...

p blajaq!!

anamizu said...

wahhh sakan uruskan ANAK ek? kekeke
study rerajin..kawen cecepat..nti hantaran mahai wo! :P











cik ana.

Lea Isnawi said...

time belajar memang payah sikit nak update kan
kalo kat umah, bosan..update blog, BW
kalo kat u, bosan..apa lagi hangout ngan kekawan la
hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

ABU said...

patutla.. line internet keselakaan rupanya hahaha

Saddila said...

wahhhh entry .

terasa dila , jahh . haha

alif haris said...

huhu .. aku pn dah jarag update blog syrup .. sedih ~

Kim Hyun Arry said...

hahahaha..tk pe2..aku fhm...rndu nk dgr bebelan ko bro..haha,,aku pun lma dh tk updte bab mnggu nie aku exam final,,huhu,,sawang dh blog aku dh..hehe

puteri ain said...

sama laahh . bersawang jugak blog.. busy.. hehe

shida'R said...

shida pun sama bz....plus tired arghhhh......stress....

Nurnajwa said...

Kte asik sybusybusybu je smpai takde mse nk update blog --

YOUsoF said...

Sama² Sin.. Terharu aku dapat jugak kau update cerita budak gemook di kala sibuk menguruskan rumah tangga..

Gemuk la sangat gambar kau tu...




Aku harap kau tabah menghadapi kecelakaan tersebut.. ;D

najihah sahami said...

hohoh..patut lahh lama sangat xterupdate eh. hehe

azwa amani said...

huissshh masuk sini bersin jer.. berhabuk..huhu

L said...

selalu2 la update, boleh la mbacer.. huhu

dah solat ke belom?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

amni azmira said...

teruskan hupdate blog ye..

Jer ... said...

masing2 dah buzy sekarang ... huhuhu

inche hlovate said...

sama la kita..blog dah berabuk

RedVixen said...

meh aku tlong updatekan blog ko... paswed pelisss... hahahaha

muhamad hanif said...

bz sgt ke kau saleh oww. ?

Syuxer said...

aku menurut jejak langkah mu wahai bro hhehe..aku pun bersawang gak punya blog hehe..

amna said...

orang busy mana leh update selalu . banyak kijo lain.. heehehehe