Followers

Tuesday, March 1, 2011

koordinator..

hohoiii..ohh kali nih kembali untuk bercerite pasal koordinator keyang AM110 sir mahadir ladisma..haha..saje entry khas untuk lecturer,supervisor dan juge coordinator program aku..sempene last sem nih sumpah baru lah terase yang sedih nnt nak tinggal uitm kedah dan juge sir nih..

ye lah dulu-dulu nak jumpe sir sumpah gile takot..siap ta nak lah jumpe sir kalu bole..takot punye pasal..tapi bile dah tue0tue nih kenal sir nih macam mane baru lah sedikit kebaraniah untuk pegi bilek sir..haha..sir sempoi lagi best..ta bosan dapat koordinator macam nih..mesre pelajar..alaa cakap je name sir mahad mesti budak-budak faculty FSPPP gile sayang dekat sir mahad..alaa kalu mase part 1 mesti macam takot nak jumpe sir dan pikir sir garang..ye lah mase aku part 1 siap kene suruh amek sign lecturer laen sebab ta datang gathering..mesti lah takot kan..

haha..nanti mesti gile sedeh sebab dah ta dapat jumpe sir..ye lah sir pon nak sambung belajar lagi dengar cerite nye..dan aku nih kalu masuk faculty laen mesti tercampak jauh dari kedah yang aman damai nih dan mungkin nak jejak kaki dekat kedah nih tunggu lah lagi beberape sepurnama mengambang..haha..oke cukop bebel..bubye :)

7 comments:

alfateh said...

nanti cerita pasal aku pulak ok :)

Cik Ezy said...

mane satu student ni?
ekekeke

syazwiena khan said...

sgt bhgia terasa melihat gigi mu yang tersusun rapat

Cik Tetra said...

mudenya lecturer kamu!! awk lg tinggi la,,hahahaha.. :D :D

mr.syazwan said...

anak murid lebih tinggi dari lecturer

haha selalu terjadi kan

syrupmasin said...

fateh : haha..okee :)

cik ezy : haha..2-2 lah :P

syazwiena khan : haha..thanxx :D

Cik Tetra : mudee lg kan :)

mr.syazwan : betol2 :)

iena_mieyna ^^ said...

hoo...uitm kedah jugak???heee~ sama2