Followers

Wednesday, March 2, 2011

migrain


ari isnin balek pkul 4 terus masuk bilek tido dan terjage mase mighrib..bangun-bangun je terus gile pening ku fahami dirimu..peningku mengikut rentak mu..sambil-sambil dato n daud kilau nyanyi sekali dgn aku dalam bilek tuh..ahh..rase macam nak hentak kepale je dekat dinding..

lepas tuh semlam sebab ta larat nak tahan dah dengan pening bodoh tuh terus pegi uk..ohh unit keihatan uitm yang bagus untuk tanye pasal pening kepale yang berdenyut tuh..masuk bilek ubat-ubat tuh pembantu perubatan cakap aku nih hampir migrain dan darah aku gile tinggi 153 dan 99..wowow..dy cakap kalu normal dalam 120 dgn 88 la macam tuh..dan aku hanpir migrain..

gile sumpah takoottt..dy bagi aku pain killer dgn vitamin ape ntah untuk makan..memang ting tang ting tang alejender la..calling-calling mak dan mak mule mengambil tempat khatib untuk berceramamh secare bebas..makan lagi bende bukan-bukan..kan darah dah gile tinggi..lepas tuh mak pesan beli apple hijau..makan banyak bende masam sikit..

pengajaran jangan makan berat-berat mase malam..jage pemakanan tuh..ingat pesan mak..ohh saynag mak..walaupon membebel deras seprti air yang sungai..bebelan mak gile baut aku nak balek..ipoh tunggu aku balek eh lagi seminggu due..haha..

ohh pesanan kalu pening kepale gile sile lah berjumpe dokter ye..takot nanti jadi macam aku..bubye :)

3 comments:

eqhaZIN said...

tdo ptg mmg slalu pening.
ak slalu kne. ngeh3.
*nmpk sgt ak slalu tdo ptg. lalala.

FaLieNA si giLER koREAN.. said...

cmne leh darash tggi saleh ooii...bahaya taw..muda2 ag dh kne..xtakot ker??

nabila faryzza said...

asal tdur petang? tak elok laaa.
btw, bnda masam boleh kurangkan migrain ea? taktahu pulakk.