Followers

Thursday, March 3, 2011

last sem memang penat..

ye sekarang aku nih semester akhir diploma in public administration uitm kedah darul aman yang library dy ta bao kaki yang busuk sangat pon..gile penatt..dari journey to research..asean carnival sampai lah research yang ta suda..bertimbun seperti gunung..ta siap-siap..
dengan test yang berderet-deret menunggu mase macam orang amik nomor dekat klinik..penat lahh..bosan tao ta..cepat la cuti sem nak tido yang panjang sampai start sem baru..aku ingat sem last nih bole la relax sikit dari sem lepas..tapi bagi aku dalam banyak-banyak sem..part 6 lah yang paling sebok..ohh penatt..

jadi cuti sem cepat muncul sangat memerlukan bantuan anda untuk terus hidup..isyyyyhh jangan mengeluh ye..bubye :)

10 comments:

BuLat i2 CirCLE said...

sabo bro..kn t leh ct pjgn..haha

nabila faryzza said...

haha! sabar je laa. nak berjaya punya pasal kann. berkorban apa saja. hee :)

Wyna Nubies said...

alamak~~mesti penat sgt kan..
chaiyokk chaiyokk !!! :)

DaK CoMoT said...

hahaha....berusha berjaya!!eh tetiba...teeheee chill cool!!!^_^

syrupmasin said...

haha..thanxx..bnyak mengeluh la sekarang nih :D

Cik Ezy said...

dh abes blaja nt msti sronok..
sabo2..
=)

shah-kayrul said...

adat la tue...kata student...

syrupmasin said...

haha..beto2..jd studnt mmg adat lah kan..da abis nnt seronok la :)

Izzaidin said...

haha takpe, enjoy life masa dip. nanti masuk degree lagi tough! goodluck (:

syrupmasin said...

haha..thanxx :)