Followers

Thursday, March 17, 2011

lame ta update belog..

sumpah gile lame ta coneng-conteng dekat belog nih..sebab beruk yang dipelihare dalam keaadaan mood yang macam chek mek molek..jadi nak update belog pon macam bantut kueh bantut sikit lah tapi..dengan sebok memanjang bile dah nak ujung-ujung sem nih..memang gile sikit nih..aku gile benci sebokkk..

ohh dah buat pilihan nak pegi dgree..1st ngn 2nd choice mesti lah encik mass comm..haha..nak pilih masuk dgree pon pening..hampeh betol..sampai kecoh library ari tuh..haha..adoii sem nih sumpah aku cuak..dengan business law nye ke mane..research ntah kamane..adoii arap grad dgn pointer 3 lahh..ameenn..

esok maseh lagi sebok dengan program tutor tutee mengajar budak-budak part 1 tuh..semoge dipermudah kan..dan minggu depan balek ipoh..yeayy gile rindu serindu rindu nye dekat ipoh sayang-sayang..haha..

oke janji-janji nanti kalu line intenet elok akan selalu update ini belog..oke bubye :)

1 comment:

dina darwina said...

bguslah ambik dip dulu pastu ambik degree..