Followers

Saturday, March 19, 2011

library

seminggu mesti 2,3,4 kali muke nih mesti ade dekat library..library dah macam umah ke 2 dah..siap ade tinggal baju..kasut dengan penyapu lagi dekat library nih..haha..ta de lah..dah part 6 nih asyik duduk library je..sumpah akak library tuh bosan tengok muke kau..lagi2 akak yg selalu tegur aku sebab bawak masuk beg..

library kan ta bole bawak beg..sebab aku malas nak kuar kan laptop jadi bawak je lah beg terus kan senang..mao ta mengamuk akak tu..asyik muke aku je yang bawak masuk beg..jadi jangan lah mengikut contoh tidak baek ini..haha..

nanti mesti aku rindu dekat akak library yang selalu bising-bising pasal aku..haha..library uitm kedah kalu aku ta study dekat sini lagi mesti gile rindu dengan kesejukan kau..kene tinggal sorg-sorg dekat library..kene marah dengan lelaki penjage library sebab bising tengok tv..haha..

jadi lah baek dekat library..ingat bukan kite je yang gune library tuh ye..oke bubye :)

16 comments:

wasabi onee-san said...

Library tempat trbaik melepak d sebalik buku-buku yg ada.. ~

mozuba said...

hihihi... Kalo aku jadi akak library tu..Aku rampas beg ko...aku buang dalam tasik...susah sangat nak paham..hikhikhik

syrupmasin said...

wasabi : haha..betol2..tempat terbaek..sejuk lagi :)

mozuba : haha..akak library tuh sayang aku weh..tuh sebab ta snggup :D

rj Etika said...

woah...penah pegi library uitm kedah tu. sejuk gile babi tak ingat rase cam pegi kutub utara main-main dengan beruang.

syrupmasin said...

haha..betol2..sejuk gile.. :)

iwan_dextrous said...

library bez utk stido..hahaha

ZWAN SABRI said...

Aku selalu jer bawak masok beg kat dalam library.. tp akak tu x marah aku pown.. nampak sangat akan tu sayang aku n dia benci kat hang.. HEHE

syrupmasin said...

iwan : haha..tao ta pe..sejuk dan
sedap tido :)

zwan : ye lah..kau kan yg pling perfect..ta de sape nak marah kau :)

Cik Ezy said...

mase duk poli dulu library la tmpt plng malas nk g..
haha

syrupmasin said...

haha..ye ke..library best nak pegi sebab sejuk :)

syazwiena khan said...

lbry dorg xbesh kot abg salleh
lbry kite besh sgt
dok smpai kena halau

amira azhari said...

banyak betul kenangan kamu dekat library :)

syrupmasin said...

syazwiena : haha..sampai kene halau?? haha..mcm2 :D

amira : haha..betol2..sangat banyak kenangan :D

niesz said...

hehehe..da lame rase nye niesz x pgi library..

APAN said...

teruk betol perangai. haha...

syrupmasin said...

niesz : haha..ye ke??

apan : haha..2 perangai paling baek lah tuh :D