Followers

Tuesday, March 22, 2011

selamat keluar result :)

Ohh result spm dah nak keluar kan..haha..sumpah budak-budak sume cuak gile..alaa macam aku dulu lah..ye la..gile tipu kalu ta cuak walaupun sekelumit kan?? Haha..aku dulu kire dapat tao malam sebelum result keluar..sumpah menejrit satu rumah mase tengh tengok tv dekat ruang tamu..dapat tao awal pon sebab ade sumber-sumber yang bole check awal..haha..ta  jadi masalah lah nak tao awal..dari result upsr sampai lah result spm mesti tao sehari awal..

Sumpah pengalaman result spm satu yang tab bole lupe sampai tue..ye lah..dari 10 subject dapat la 7a..ye lah aku nih dah la belajar macam munyet..terkencing sikit bile dapat tao result macam tuh..haha..tapi subject arab aku memang bodoh habis ..naseb la lulus kan..ape lah belajar arab dari form 1 tapi bile jawap soalan arab tuh kau pegi salin balek karangan pendek dekat soalan..memang lah dapat result arab yang paling hebat..naseb mak dengan abah paham yang anak dyorg nih gile teruk arab nye..

Kenangan sume tuh..yang nak amek result gud luck..kompem result korg hebat punye..jgn sedeh2..lepas spm university pulak tunggu..ta gempak result spm mase dekat u nanti buat ahh terbaek..oke cukop bebel..bubye :)

muke jangan cuak bile amek result :)

17 comments:

cikcomot said...

memang takot gile la sekarang ni..

sampai nak makan pun tak lalu..

sebab result keluar esok..


T____T

bieha-chan :) said...

hohoi gudluck oke! :)

syrupmasin said...

haha..gud luckk :)

syafiqa hayra said...

wuwuwuwuwuw :'( duak neyy , aduh ae , arab teruk ? letih ust asta membebel . ahahahaha

syrupmasin said...

haha..lek ahh..gud luck eh..haha..arab dulu ustaz anuar yg ajar lah..haha..gud luck lagi sekali :)

cik hemo hemo said...

pehhhh, sekarang ni pon da tak senang duduk..

seriyes sangat bedeba~~~~

FaLieNA si giLER koREAN.. said...

hohoho..dh kuar ek..bru la tao..mcm express lak ko nih..hehehe...ak lak cuak nk tggu result adek ak..tu pon next year la..hehehe

syrupmasin said...

cik hemo hemo : haha..lek ahh..gud luck k :)

fali : haha..poyo ah kau :D

hanisa sabrina said...

haa. kelakar la gambar tuhh.terus tak cuak bila tgk gamba . HAHAH

syazwiena khan said...

tingin tgk abg salleh bernasyid

munirah sudin said...

errkkk..memang tengah gigil tahap x hengat ni haa..arab saya same dgn ape yg terjadi pada writer...arghhh..mesti sekolah agama dulu arn..btw.thanks untuk wish ni.:)

syrupmasin said...

hanisa sabrina : haha..ye ke..thanx :)

syazwiena khan : haha..nasyid?? bole..bile nk dgr?? ;D

munirah sudin : huhu..hai geng..lek ah..ta de pe punye..haha..gud luck :D

Cik Ezy said...

wajib kene cuak..
haha

syrupmasin said...

haha..betol2 :D

NIA.AFFINA said...

adek kite dapat 8A. cepat wish tahniah. kui3 :P

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..dapat 7A..hebat...sama la..pengalaman amek result spm mmg tak boleh lupakan..sampai tak boleh tido malam..huhu..

syrupmasin said...

nia : huhu..ye ke..congratt :)

alief : haha..betol2..kenangan sgt :)