Followers

Monday, November 15, 2010

hey.. :)

ohh sudah lame tidak menekan keyboard untuk belog tersenta..hai belog..saye rindu kamu dan kamu rindu saye..betol ta..haha..gile perasan kan..oke..last post mase nak raye ari 2..dan sekarang ade la dekat sebulan dan lebih2..haha..

berite gembire ari nih ade la saye sudaa tammat semester ke 5 dan akan melangkah masuk kesemster ke enam..ohhh..mcm seronok da nk abis diploma..tp setengah mati bile memikirkan tentang exam..paper yang paling ditakuti ialah organizational behavior dan juge industrial relation..ya Allah bagi lepas paper 2..ohh saye mati kalu macam nih..dan aku dah berjani terikat setia nak belanje 1 class kalu lepas paper ob..ohh class kau maria..haha..seperti kate fauziah nawi dlm iklan ribena.. :)

setiap sem banyak je kenangan..ohh dan sem nih gile bnyak bende2 di luar jangkaan berlaku :
  1. hazwan kau xcident kan ;)
  2. ohh gaduh2 kecik (kononye)
  3. raye last disini
  4. rumah sewe yg berselerak
  5. bella dan danial
  6. ehh aimi kerete baru
  7. taylor swift speak now sgt2 best.. :)
  8. dan sebagainye..
haha..gile banyak nak cite sebenarnye..sebab keadaan internet yg mcm burr ayam menyebabkan blog aku ta conteng kau..huhu..ta pe sem depan kalu line tenet oke, aku akan cube conteng kau bnyak2 kali ea..huhu..da la malas nk tulis nnt conteng laen bubye..

hari2 dengar ini.. :)

3 comments:

Aimi Nasruddin said...

ahaha motif kereta baru aku pon masuk?

alfateh said...

aku suka . aimi malu je okeyy . bunuh diri sekarang , bak kate faiz losyen kau expired . aku takut .

syrupmasin said...

aimi : kerete kau kenangan oke..orked katenye.. ;D
fateh : haha.. ;D