Followers

Saturday, November 5, 2011

Assalamualaikum

maaf sedikit terkangkang..lame tak letak gambar sendiri dalam blog..haha

ya Allah rase macam kekok pulak nak tekan-tekan keyboard nih nak tulis dalam blog..haha..lame gile ta conteng..assalamualaikum..err ade orang lagi ke ta yang datang blog aku nih..

nih update sempene hari raye aidiladha..sebab dekat rumah dan ta sebuk jadi online lah puas-puas..selamat hari raye haji..dan aku tertarik dengan satu ayat kawan aku dekat facebook..ta salah kongsi kan..

"tanya apa pengorbanan kamu untuk diri sendiri sebelum bicare tentang pengorbanan kamu untuk insan lain"..terime kaseh faherda akhmar..aku suke ayat kau nih doe..haha..aku petik name kau dekat sini weh..selamat hari raye...kalau rajin aku update lagi..seminggu cuti kan..bubye :)

33 comments:

onie said...

selamat hari raya aidiladha,muncul pon kau,hahahahhahaa!

MR . ORLANDO AHMAD said...

sikit je baru korbankan, ntah ape ntah huhu

Saiazuan said...

haha rsa rmi peminat2 ko tgu ko update blog

Panggil Aku Han said...

slamat hari raya..^_^

Anif Abdullah| AA said...

ehem2.. sape di sebelah tuh... hehe

Cik Rongoks said...

selamat hari raya !

laskar pelangi said...

selamat hari raya korban!

Cik Tetra said...

wahhh hupdate pong!!..jgn risau..cik waeda sntiasa dtg blog anda wlaupon tidak di hupdate..muahaha..

btw selamat hari raya aidil adha.. :)

cik pha said...

samat ari raya weh =)

Tukang Karut said...

lama sangat tak menulis ye...

Jahidih Saili said...

bukan lisa surihani menulis: hehe..btl kata-kata kawan tu..
selamat hari raya aidil adha..

schaze zainn said...

dah lama sirap tak update :P

btw, selamat hari raya aidil adha :)

budak said...

slmt hari raya haji :)

najihah sahami said...

ecece....naseb baik tak berdebu blog nih.

Nurnajwa KZ said...

Samat hari raya yo :)

semutsengal said...

awekssss!


AHHAHAHAHAH, ehem. waalaikumussalam, saya anip.




LALALALALALALLALA

adwafarahin said...

salam aidiladha

pengorbanan utk ibu bapa belom terlaksana lg

coklatberapi said...

ehh mana pic bju raya.hee

rara pinkmafia said...

selamat hari raya haji syrupppp.

echaRierie said...

slmt hari raya haji syrup..

:)

khairul akmal bin azman said...

unt0ng la
aweq cun sebelah..

amni azmira said...

ade je org nihh..
cuti ni jela dapat blogwalking pon
salam aidiladha..^^

Fara E's said...

selamat ary raye weyyhh !

aimi said...

lme senyap ye

alif haris said...

aku berkorban seposen aku belikan adek aku gula2 .. haha

Lea Isnawi said...

eh eh lama x nampak ko kat sini

selamat hari raya aidiladha

sori la lambat wish

YOUsoF said...

Waalaikumussalam.. Ingatkan dah tak pandai nak acces internet lagi dah. Hahah


Salam Iduladha Sin. LIKE 5X status Faherda tu. nak try cari dan add FB dia lah lepas ni. ;D

Ct Aja said...

a'ah lakan... ape ye...............

cha zainol said...

ya lah.apa ya yang aku korban utk aku?

YOUsoF said...

;D

♥ p a a n i ♥ said...

selamat hari rayeeeee

Zul Fattah said...

walaupun agak lewat.. slamat hari raya aji bro..

shida'R said...

boleh wish lg ke?? selamat hari raya ^_^ lmbt giless...