Followers

Saturday, October 22, 2011

gaduh

yeahh hidung besar :)

hai belog..berkurun dah ta ber update..ta de mase dan tidak ber mood untuk berblogging..ye lah sebok memanjang..ewah-ewah tampaq sat g..

ohh sekarang nih asyik orang post pasal perempuan dan gaduh dalam facebook..sampai aku update status yang meniru dialog video tu ade yang terase..ohh apekah??

jangan pasal seorang lelaki yang seorang itu kaum hawe bole sampai gaduh..adoii malu lah..seorang perempuan yang sepatutnye bersikap lemah lembut patot berkelakuan lemah lembut..bukan nye bergaduh dikhayalak ramai..

ohh baru update blog dah bercakap seperti dopah sedang makan sireh..aku pon bukan baek mane..saling ingat mengingati..ta salah kan..jangan gaduh-gaduh..oke bubye :)

47 comments:

aimi said...

bdk yg gado rebit laki 2 ke?? ahahhaha aku bru je tgk vdeo 2 :)

adwafarahin said...

gadus pasal laki mmg memalukan la

ZWAN SABRI said...

tula pasai.. x bek ah gaduh2 ni.. HUHU

MySuaraBlog: Contest Daniel Adie : SISPA

Phat said...

tu la pasal x elok la gaduh2...setel baik2 sudah

onie said...

wei jom gaduh.....


apela sekarang ni,macam-macam kan T_T

delarocha said...

lelaki makin kurang skrg ni.. tu pasal pompuan sanggup berebut rebut, siap gaduh lagi... ahakss

YOUsoF said...

Selamat kembali Pak Tua. Kami rindu siot dengan cerita anda!



Baguslah saling mengingati dan aku nak cakap 1 je, saya bangga dengan perangai anak gadis kita sekarang, sangat bersopan santun.

Ct Aja said...

huhuhu, betui2...kumbang bkn seekor, bunga bkn sekuntum...wuuhuuuu

difficult easy. said...

okay tak gaduh. :D

Saiazuan said...

fuuuuh~ brhabuk glr blog ko

Marina Shahira Chyz said...

betol, jangan pasal lelaki gerl gadoo, emm, btw, followed me back okehh ?

najihah sahami said...

hahaha...lelaki kan makin kurang skang. takut tak kawen la tuuu..

inche hlovate said...

perempuan tu tak busy macam ko sebb tu dia pergi gaduh hihi

syarifahsidrus said...

tak bernilai la gaduh sebab lelaki kan..huu

Anif Abdullah| AA said...

aku ingat kau yang gaduh...kekeke

~ tak bagus gaduh2 ni.. kalau jeling2 xpe..

ABU said...

hahahaha ni msti cita budak pompuan gadoh dalam kedai kasut tu..hahahhaa

alif haris said...

jgn gaduh2 lg ye madu2 abg.. hahah

nGiau said...

syrupmasin, betulll..bikin malu ja gaduh pasal lelaki..fuhh

Wanie said...

haha..welcome back..dah x bace paper online ke skarang?kekeke

oit ko x approve aku kat FB..sob3 T_T

cucu umie said...

haha...
aku nk gaduh ngn hang lh sirap..
boleh tidak???
hehehehe

diana said...

kamu nampak kurus sikit la...:)

MissViVio said...

heh...bdoh la ppuan jnis 2. b'gduh sbb laki. at the end, laki 2 xnak pon kt dua2 ppuan yg b'gduh brebutkn dia. tampaq satg baru tau! malu kaum ppuan ja. :(

butterflyana said...

ohh video pasal perempuan bergaduh rebutkan lelaki tu serius memang memalukan..i dun like tau

cik bulan said...

dopah?haha

terompah ke tu sirap oii..haha

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..best pulak aku tgk dorang gaduh weyh..tp mmg bongoklah dorang tuh..aku pn ta phm..mcm lah lelaki sorang tuh je yg ade dlm dunia ni..baik tahap malaikat kot sampai nak berebut..

ayoyo ammma, happy Deepavali weyh tuk kau..haha ;D

syazwiena khan said...

rindu u la abg salleh . laen kali jangan tinggal blog tak berpenghuni .

Cik Tetra said...

hai syrup..hidup lagi rupenye yek..alhamdulillah..hehe..

ohh pasal video pompuan gaduh tu eh?? sumpah sengal..buat mlu kaum saya je...hahaha..:D

muhamad hanif said...

yayayaya,

kalau nak gaduh, gaduh dlm bilik je masa malam pertama nnt.


kankankankan ?

Puan Kutu said...

buat malu jer gaduh kt fb..klu berani gaduh betul2lah..tarik2 rambut.haha

Zul Fattah said...

haha.. ko pernah gaduh ke?
aku dah tengok vedeo tu.. bodoh r awek tu.. cantik tp perangai cam taik

YNA said...

salam kenal :)

aha, skrg femes pulak video tuh :(

x berbaloi nak bergaduh pasal laki :(

Syuxer said...

ye betul bro..jangan rendahkan maruah hanya untuk berebutkan sorang laki..itu tindakan bodoh huhu

ni gaduh2 cam nak perang je hehe

Asrul "iLham" Sany said...

oh kacaknya...haha

cik sakdi said...

ahahaha lelaki tu pon.. konon hot sangat la kan. kalu aku, xhingin gado pasal laki. buang karen je. luar je gempak dalam hampeh. peh dopah kau sihat ke?

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe... sihat ke

hyz said...

gado sebab rebut lelaki, memang bangang!

Fara E's said...

tah , asyk gaduh je , haha

Nurnajwa KZ said...

Oh diorg tak mtg lg tu, nnt dh besar confirm menyesal tak sudah --



Kan? :D

amna said...

ni mesti kes orang duk publish video pempuan bergaduh kt depan kedai tu kn? huhu..

*baik lelaki ke perempuan tak payah la gaduh2 kt halayak tu. malu kut..

ingatan buat diri ni gak ^^ peace~!

khairul akmal bin azman said...

pompuan gadoh xbest tgk..
laki best
ala2

kl gengster..

Rtp Farra Arisha said...

entahlah, perempuan zaman sekarang masing2 nak tunjuk gangster. sepantasnya biarlah orang mengenali diri dengan sifat dan sikap yg original ;) be the best for the best!!

Syazwan Che Deraman said...

time aku online je, kau busy kan.
ape khabar bro?

puteri ain said...

absolutely :)

echaRierie said...

hoho..sm la ngn echa..mls update jgkk..hahaha..

erm..psl video gaduh tue, sbnrnya bdk tue nk tgk thp kehebatan dia..haha..

haizz..malu gk time tgk video tue..hoho..

YOUsoF said...

*Sabar menanti.. ;D

Holic said...

ahaa...tgk jugak video tuh ! hahaha..cam apa jer..

shida'R said...

dopah?? apakah itu?? opah kan kui2..typo2..larikk... ^_^